Erotické masáže Praha

Chloe – Matahari salon

Zdravím kolegové. Kdysi dávno jsem již recenzi napsal nicméně neúplné v ideální formě a říkal sem si ze je budu psát častěji ale to se také nepovedlo tak že by teď?

Par měsíců stara návštěva Matahari salonu v ulici Truhlářska. Mám obcas trosku jiné choutky a tak padl vyber na slečnu Chloe, říkal jsem si ze tu prdelku chci vidět. Objednání prez Whatsapp v pohodě, přišel jsem na čas vpuštěn dovnitř kde na baru byla příjemná blondýnka nabídla mi pití a řekla ze si mě Chloe ihned vyzvedne ( v mezičase odcházel jiný kolega takže potkavačka ale mě osobně to nevadí ).

 

Přišla Chloe krásná hubena slečna, podala mi ruku představila se usmala, dala pusu na tvar a řekla mi ať ji nasleduju. Šli jsme po schodech dolu do pokoje, kde mi ukázala kde si mam odložit a cca na 3-5 min odešla. Vratila se s olejicekem ( při objednání jsem psal ze mam rad když je olej pekne horký ) rychle jsem se vysprchoval ( jsem ten typ co rad vzdycky přijde cisty, navoneny přeci jen hygiena je nase vizitka) ulehnul jsem na matraci a Chloe začala masírovat. Nejdřív mi to připadalo jakoze to nebude nic moc ale když začala povídat trosku jsem se uvolnil a cítil jsem ze i ona a už to začalo mít pomalinku tak trosku ten vibe.. mam rad tu relaxační hudbu, sexy ženské telo, horký olej… vse začalo klasickou masáži ramena, ruce, zada, zadek, stehna, nohy a já se přitom Koukal na ten zadecek v zrcadle a už se mi zacal tak trosku zvedat ( ten pohled byl fakt dokonalý) během chvilky řekla ať se otočím a opět začala od ramen kde jsem měl hlavu mezi stehny a tak sem měl opravdu krásný výhled ( nejsem typ co by kdy chtěl pussycat Masaz ani bych maserku v takovém podniku nelizal ale bavi me ženské telo a pohled na nej) Masaz pokračovala ve stejným duchu jako začala ale už k tomu začala přidávat telo, mohl jsem se v rámci pravidel dotýkat kdekoliv ( ani bych to nepokoušel jít dal) když jsem ji doteky oplacel začala mi jemně vzdychat do ucha pokaždé když to slo a v ten okamžik byl úplně tvrdý, a Chloe se vůbec nebala použit zadek ani prsa hezky se po něm klouzala nejdříve zadeckem pak prsama nakonec začala masáži penisu, kde teda musím říct kombinovala super praktiky masirovala pero i koule přičemž chvílemi je i skrabala no a tam už stačila kousek ruční prace a bylo vymalováno. Dali jsme společnou sprchu kde mě umyla komplet ( na začátku jsem sám společnou sprchu nechtěl ale byla nabídnuta, vždy si dávám jen nakonci společnou sprchu aby mě Maserka umyla od oleje) a já ji, pokusila se o druhy kolo ale v tom prvním sem jim dal faaaakt všechno 🤣 obleknul sem se došel nahoru slečna řekla jakou jsem měl Masaz zaplatil sem a šel si dal po svém.

 

 

 

 

 

 

Zážitek super, prostředí bylo fajn hezky tmave s hudbou což je za me úplně ideální. Chloe byla libová nevim jestli to tam mají naučené nebo proste jen náhodou vychytala co se mi líbí ale určitě bych doporučil.

IMG_9727.jpeg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx