Priváty v Praze

Alex-Lovely girls

Domluva s podnikem byla bezproblémová, operátorka příjemná vše bylo rychle domluveno . Prostory moderní a čisté v diskrétním  rodinném domě , parkování před domem.

Po zazvonění mi otevřela slečna Alex v sexy prádle a v Župánku , fotky a věk sedí +- 2 roky.
Hned co jsme vešli na pokoj, vyřešili jsme peníze připlatil jsem si líbání má plné rty a líbá fakt skvěle, nabídla mi pití a poslala mě do sprchy.

Po chvilce přišla na pokoj svlékla župan a šlo se na to , začla me líbat na krku a chytla mi koule v tu chvíli jsem věděl, že už může níž, rukou jsem ji posunul dolu a začla mi ho kouřit, orální jsem měl s gumou ale i tak to byla pecka, koukala se mi při tom do očí. Alex má piercing v jazyku tak jsem si to užíval . Po chvíli jsem byl na ni už tak nadrženej že jsem ji obrátil na posteli a začal jsem ji šukat v obličeji bylo vidět že si to užívá a přitom si mastila kundičku. Po chvíli jsme změnili polohu na koníčka a já už věděl že za chvíli budu, tak jsem začal přirážet ještě tvrdejc, nejlepší na tom bylo že jsme se udělali téměř současně, to jsem ještě nezažil, potom jsme se pomazlili , chvíli mě hladila a sundala mi kondom. Šli jsme se osprchovat a pak jsme dali lehkej pokec.

Kočka je sympatická, hezká je vidět že si sex užívá a také to má v hlavě srovnané. Nekoukala na hodinky a toho si vážím narozdíl od jiných přivátu, určitě se mám kam vracet .

Platil jsem za hodinu 2200kc +500kč líbání , cena o trochu vyšší ale kvalitě služeb odpovídá.

Shrnutí : Hezká, sikovná, kouř super , těším se až j zase uvidim

https://www.tapky.info/?4694,alex-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

IMG_2913-3.jpeg IMG_2914-2.jpeg IMG_2911-1.jpeg IMG_2910-0.jpeg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx