Erotické masáže Praha

Lucie Infinity Spa

Salon Infinity mě svým obsazením zaujal, dosud jsem se tam výrazně nespálil, spíš naopak, a proto mám předsevzetí, vyzkoušet tam všechny holky. A bylo to dobré rozhodnutí, neboť jsem se takto dostal k Lucii a byla by velká škoda tuhle masérku minout.

V podstatě souhlasím s kolegou, který napsal recenzi přede mnou, s výjimkou sprchy, která mě tedy nabídnuta byla a taky jsem ji na konci využil a byl to příjemný závěr Masáže. Zkusím tedy ještě vlastními slovy.

Fotky z webu souhlasí, možná jí fotografie přidává na velikosti hrudníku, ale v popisku je jasně psáno „jedničky“. Postava Lucie je sportovní, hezké nohy a zadek, pevná, sympatický hezký obličej, sem tam tetování. Slušné, příjemné vystupování a vyzařuje z ní zdravá sebejistota a klid. Všechno hezky klape, cítím se s ní uvolněně. Líbí se mi, jak nehraje žádný hry, aby si mě „namotala“ na další návštěvu. To dělá pouze prostřednictvím masáže, která je prostě TOP.

Někdo se s talentem doteku narodí a nemusí se pak učit žádný velký kejkle. Už první dotyk je elektrizující a celá masáž je v podobném duchu. Pomalé, klidné dotyky, jisté a pečující, a zatraceně vzrušující. Je z toho cítit, že Lucie u toho relaxuje a baví jí to. Sama se později svěřuje, že má práci masérky jako protipól k velmi náročnému zaměstnání jinde (taky máte takovou zkušenost, že pokud se neptáte jen na to, zda masérku můžete ošukat nebo kde jí můžete všude hrabat, dozvíte se často zajímavý věci?). Takže jsem teprve na břiše a zažívám maximální relax, a snad i změněný stav vědomí, že se mi podařilo odfiltrovat i zvuky probíhající rekonstrukce o patro výš. Po otočce si omámen pamatuju jen útržkovitě erotickej ráj, jak mi její zadek klouže v 69 po hrudníku, jak mi teplým klínem přisedne péro, že jsem měl pocit, že do ní každou chvíli vklouznu, vzdychání do ucha, hlazení ňadry všude a po téhle přípravce, když mě vzala do rukou, vydržel jsem asi tak dlouho, než bys řekl „ještě nééé!“

Ty kráso, tohle byla základní klasická masáž? Nedokážu si představit, co víc by se dělo při dražší masáži. Lucie mě pobaveně a spokojeně otírá, ještě mě domazluje a nenuceně povídáme. Odcházím s pocitem, že jsem zažil opravdové umění.

Klasická erotická masáž

60 min

1900 Kč

https://tapky.info/?4674,lucie-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

lucie_0115.jpg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx