Erotické masáže Praha

Laura – Candy Shop

Objednávka dva dny předem po telefonu. V objednaný čas zvoním. Za malý moment mne pod schody čeká Laura. Na baru domluvíme masáž pussycat na 90 minut. Za malý moment společně odcházíme na pokoj a jde se rovnou na masáž. Tohle se mi líbí, žádná zdržovačka jako v konkurenčních salonech. Po svlečení jdeme společně do sprchy. Už tady to začíná být pěkná jízda. První zakončení proběhne ve sprše.

V poloze na břiše probíhá klasická masáž celého těla. Postupně Laura přidává prvky B2B a nastavuje se mi do zrcadla, moc pěkné. Se slečnou se dá v pohodě pokecat. Je z Čech a je milá. Otočka někdy v půlce času. Masáž pokračuje v super atmosféře. Perfektní je to zrcadlo na stropě. Člověk nemá úplně vylomenou hlavu a vidí úplně vše. Fotky na webu souhlasí. Laura má perfektní postavu, prsa také super, tak akorát do ruky. Dlouho se vzájemně mazlíme. S doteky nemá slečna problém. Pak si ji položím na záda a užiju si pussycat do sytosti . Nakonec si lehám na záda já. Laura se nemusí dlouho snažit a následuje druhé finále.

Chvíli ještě poležíme, pokecáme a následuje opět společná sprcha. Čas mírně přetažen. Dívku mohu doporučit a určitě návštěvu zopakuji.

https://tapky.info/?4619,laura-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Masáž pussycat / 90 minut / 2 800,- Kč

laura.jpg

2.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx