Erotické masáže Praha

Dáša – Candy Shop

Je to už malinko starší zážitek (z června), ale chvilku trvalo než jsem našel čas napsat recenzi. Při brouzdání v cukrárně jsem objevil, že by se po delší době měla na seznamu objevit i Dáša. Nelenil jsem a hned si objednal u ní návštěvu. Příchod byl trochu komplikovanější než obvykle, protože když jsem zvonil v 16:00 trefil jsem se do příchodu s jiným návštěvníkem, tak jsem musel chvíli čekat před vchodem. Naštěstí to netrvalo dlouho a v 16:02 mi už otvírala příjemná recepční.

Při sestupování do sklepa na mě hned u schodů čeká Dáša v pěkném župánku. Fotky odpovídají, věk i proporce též. Jak již někdo zmiňoval je to opravdu ženská krev a mlíko. Domlouváme jakou masáž chci a nakonec jsem neodolal a vybral jsem si BDSM na 60 minut. Už na baru je znát, že je to velmi komunikativní holka a bude to fajn zážitek.

Opět jsem zde měl hned první pokoj nalevo. Po příchodu na pokoj si sedáme na postel a probíráme co všechno od toho očekávám a jaké věci chci. Následně mě Dáša posílá do sprchy a jde se připravit. Sprcha probíhá samostatně a následně ulehám na postel. Po příchodu Dáši začíná opravdová jízda. Upřímně to s masáží nemá nic společného, protože ta tam žádná nebyla a přirovnal bych to opravdu k lekci s dominou. Instrukce dostáváte jasné a běda vám pokud je nebudete plnit 😀 Detaily asi nemá komentovat protože průběh záleží hlavně na tom co si všechno domluvíte a já jsem byl naprosto spokojen. Když bylo hotovo, tak se z dominy stává opět Dáša, lehá si k vám a příjemně si s vámi povídá. Probrali jsme toho opravdu hodně, takže na masáž zad kterou navrhovala ani nedošlo. Následně přesun do sprchy kde se vzájemně umyjeme, pak mě Dáša vyprovodí ven, pusa na tvář a spokojeně kráčím pryč.

Na závěr dodám jediné mínus, které je dost netypické pro cukrárnu. Když jsem stoupal opět po schodech nahoru, tak jsem kouknul na hodiny a s překvapením koukám, že je teprve 16:53, což mě trošku mrzelo. Dalo to té návštěvě menší pachuť i když jsem si ji jinak naprosto užil. Takže příště se ukážu jinde, míst na prozkoumávání mám spoustu. Celkové hodnocení 4/5

Název masáže: BDSM (má ji jen Dáša)
Délka: 60 minut
Cena: 3000 Kč
Odkaz: https://www.tapky.info/?4408,dasa-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

dasa-2.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
13 července, 2023 00:37

Jak bys hodnotil jeji prsa? Velikost, tvar a pevnost…

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx