Priváty v Praze

Selena – Lovely Girls

Normálně recenze nepíšu, obzvlášť na dobré zážitky z privátu (aby tam nechodilo moc lidí 😀 ). Ale tahle slečna si to rozhodně zaslouží :).

Celkově asi moje 10 návštěva nějakého privátu a tohle patří mezi dva moje nejlepší zážitky vůbec!

Akce domluvena přes WA v klidu. Přijel jsem na místo, před domem se dá parkovat. Otevřela mi rovnou Selena. Moc hezká mladá slečna, působila na mě příjemně už na první pohled. Domluveno hodina s OB. Byl jsem dotázán co si dám k pití a následně jsem si dal rychlou sprchu.

Selena mluví trochu potichu, což působí nesměle a tak nějak nevinně. Nevinná teda rozhodně není :D. Řekl jsem ať se rozbalí sama kldině. Má moc krásnou pevnou postavu, prsa tak 1-2 akorát do ruky, pěkný zadek a pár menších tetování. Zeptala se mě co mám nejradši, tak jsem odpověděl, že 69ku. Lehce jsme se oťapkali a hned jsme šli na 69, kde se dokonce udělala . Orál umí skvěle, příště si možná připlatím za deepthroat. Pak chvíli misio, moc dlouho jsem nevydržel 😀 .

Následně nabídla masáž a proběhl v pohodě pokec chvíli. Potom druhé kolo zezadu, kde si říkala dokonce i o tvrdší sex a následně ještě 69. Pak společná sprcha a konec.

Selena je úžasná slečna, příjemná a dobrá v tom co dělá :D. Plus lehce dosáhne orgasmu, což je takový bonus, řekl bych :). Možná jsme si sedli, možná chtěla dobrou recenzi :P, je mi to jedno já jsem si tu hodinu neuvěřitelně užil :).

Podnik působí dobře, je tam hezké prostředí. Jediné mínus asi je teď přes léto celkem vedro v pokoji :D. Přiznám se, že většinou chodím na nové priváty/slečny spíš s tím, že nic nečekám, ale tady jsem byl velice mile překvapen.

Shrnutí:

Peace 🙂

selena_0211.jpg

2 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx