Erotické masáže Praha

Jenny – Studio Le Velour

Ve Studio Le Velour měli na červen speciální akci “Japonská originální Nuru masáž”.

 

Jedná se o masérku Jenny. 

 

citace z jejich webu:

originální rituál Nuru masáže, při kterém masérka přímo před vámi v bambusové míse připraví Nuru gel, nanese ho na své nahé tělo a když je dostatečně klouzavá, tak Nuru gel vzápětí ladnými a jistými pohyby přenese na vás. Tento originální zážitek vycházející z původního japonského rituálu

 

Chtěl jsem to vyzkoušet, protože tohle jsem předtím nikde neviděl – většinou totiž jinde používají předmixovaný gel nebo olej. Neviděl jsem že by to někde připravovali přímo na místě při masáži. Údajně prý více klouže oproti jiným gelům.

 

Uvedené míry sedí s realitou:

Věk: 29 (bude jí kolem třiceti)

Výška: 174 cm (je reálné)

Váha: 68 kg (je reálné)

Prsa: 4, umělá (je reálné)

Je to češka. Mluvil jsem s ní česky.

 

Na začátku jsem vyslán do sprchy (sám). Sprcha je mimo pokoj, jde se tam v ručníku. Nikoho jsem nepotkal. Ten sprchový kout je dost malý, není pro dva lidi. Ta sprcha je čistá. Mají vodovodní sprchovou baterii značky Hans Grohe – to je pozitivum, tohle oceňuji, zřejmě bude termostatická. Teplota vody nekolísala. Dala se pustit voda fakt teplá aniž by se člověk opařil. Potom návrat na pokoj.

 

Když jsem přišel na pokoj tak se ke mě přitiskla a sundala si župan. WOW to tělo má fakt dokonalý, luxusní, hodnotím na 100%. Taková ta ideální kombinace, kdy je v pase hubená a přitom je jí fakt za co chytit.

 

Pak jsem si sednul na futon a přede mnou namixovala ten olej a nanesla si ho na tělo. 

 

Pak jsem si lehnul na břicho. Přejížděla po mě celým tělem, masírovala mě prsama. Ano ten nuru gel klouže úplně luxusně, je to znát oproti jiným olejům. Klouže výrazně víc. Masíruje kloubama a loktama. Projede celou páteř. Zajížděla i rukou mezi nohy a masírovala hráz a varlata – hodně dobrý.

V jednu chvíli se otočila sama na záda a přejížděla má záda svým zadečkem celou váhou těla. 

 

Pak po cca 15 minutách otočka za záda. Opět masíruje prsama, dává si penis mezi ně. Pohledy z očí do očí. Lízal jsem jí ucho. Pusy na tvář (bez jazyka). Šimrá nehtama. Objali jsme se silně. Pak se otočila do pozice 69 cca na 5 minut a masírovala varlata a penis. Sahat do rozkroku jsem nezkoušel, jsem spíše horňák, pohled to byl fakt luxusní. Při té 69 je docela daleko, nestrká to do obličeje (tohle není pussycat masáž).

 

Sice má prsa umělá, ale takový ten hyper-super typ kdy ten implantát je pod svalem – takže hodně dobrý. Takže vlastně na vršku ten implantát není vůbec cítit, pocitově vlastně šahám na přírodní prso. Tady velmi pozitivní smajlík.

 

Cca v půlce masáže se mě zeptala co mám nejradši – já jí řekl že masáž hlavy prsama. Tak se si šla otřít ten nuru gel (protože je prý hořký, nechutnal by mi) a dala si na sebe místo nuru oleje jiný olej (tuším mandlový, byl sladký). A začala mě cpát prsa do pusy – a já jsem jí je lízal a nasával. Olizoval jsem jí celej hrudník. Jezdil jsem jí mezi prsama hlavou a tlačil si je na hlavu. Ty její prsa jsem měl vysloveně celá v puse, nasál jsem je opakovaně. Až jsem si říkal, jestli jsem jí třeba nekousnul. Tohle jsme dělali fakt dělali fakt dlouho, třeba půl hodiny, já si to pamatuju jak to hlavní z masáže.

 

Nechá si na prsa rukama sáhnout, má ráda silný stisk, vysloveně k tomu i vyzývá. Dráždil jsem jí jazykem i prstama bradavky. Má ráda když jí prsa hladím fakt silně. 

 

Podle mě má ráda BSDM, protože mě párkrát zkoušela kousnout do bradavky a koukala co to se mnou udělá. Já tohle moc nemusím, takže v tom nepokračovala. Jsem spíše tuleň. 

 

Zakončení bylo v poloze kdy jsem jí silně držel za prsa a koukal jí do očí.

 

Po tom co jsem se vystříkal mě otřela a lehla si vedle mě a tulila se a povídali jsme si.

 

Na konci jsem vyslán do sprchy. Nabídla mi, že mi umyje záda. Platí se až na konci, platil jsem hotově.

Těch 90 minut uteklo jako voda, chtělo by to delší, aspoň 120 minut, to tam v rezervačním systému ale nenabízí.

Příchod 8:57, odchod 10:29. Časový ojeb nezaznamenán.

 

Doplňující info:

Mají tam super rezervační systém (přes Reservio.com), ve kterém je rovnou živě vidět kdy kdo má volný prostor. Objednával jsem to přes něj. Přesné instrukce jak salon najít přišli do SMS těsně poté, co jsem to přes jejich objednávkový systém Reservio objednal. Do mailu přišla pozvánka ve formátu ICS, takže se to rovnou dá vložit do Google kalendáře.

Pobočka na náměstí Jiřího z Poděbrad. Tady je trochu peklo, že stanice metra Jiřího z Poděbrad je zavřená kvůli rekonstrukci – človek na to musí myslet. Dokonce i tramvaje tam jezdí jinak. Musel jsem vystoupit o zastávku dříve a dojít to pěšky.

Zajímavé je, že v rezervačním systému na normální masáže nemá termíny, měla tam jen termínu na tuhle akční masáž.

 

Opakování:

Asi ano.

 

Celkové hodnocení:

Pozitivní smajlík. 

 

Typ masáže:

Japonská originální Nuru masáž (jejich speciál na červen 2023)

 

Délka mazáže:

90 min 

 

Placeno:

3 600 Kč (platí se až na konci).

 

Odkaz na její profil:

https://www.tapky.info/?3789,jenny-studio-le-velour-777-317-249-777317249

 

img0007-0.jpg img0006-1.jpg img0004-2.jpg img0005-3.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx