Erotické masáže Praha

Adriana – Adriana masáže Praha

Domluva je možná přes Whatsapp nebo telefon. Web s možností výběru volných termínů nemá. 

Já se domlouval přes Whatsapp. 

Domluva bez problémů. Masíruje jen pár dní v týdnu, takže mě vzala až za pár dní.

Během dopisování upozorňuje, že dělá jen masáže a nelze nic přikoupit.

Text inzerátu je cituji:

Pokud hledáš odpočinek, uvolnění, pohlazení, něžný dotek a speciální zazitek-u mě jsi na správném místě? Nabízím ti smyslnou erotickou masáž a intimní propojeni.. U mě najdeš diskrétní, čisté a tiché prostředí, kde ti bude dobře.. ??

A to přesně sedí s tím co jsem dostal. 

Adriana je češka – dobře se s ní mluví o čemkoli.

K masáži patří dle vyjádření masérky cituji z Whatsappu:

Společná sprcha,masáž tělo na tělo teplym olejíčkem,oddalování vyvrcholení či možnost více vyvrcholení..vzájemně doteky jsou povolené kromě intimních partií.

Vyžaduje termín potvrdit den předem. Teprve po potvrzení den předem poté pošle instrukce kde přesně sídlí. Na to bacha, adresa uvedená v inzerátu není přesná.

Evidentně si přejí zůstat v anonymitě – což respektuji. 

Řeknu jen, že reálné místo je kousek od Náměstí Bratří Synků na Praze 4.

Asi mechce zveřejňovat přesnou adresu veřejně. 

Salon není nijak označen, nicméně dle instrukcí ho najdete úplně bez problémů. Info jak najít správné místo pošle den předem do Whatsappu.

Není tam zvonek, ťuká se na dveře. Stačílo jen zaťukat na dveře a otevřela přímo Adriana. 

Boty jsem si zul už hned za vchodovými dveřmi. Dostanete pantofle s nápisem “Star Trek”. 

V tom salonu je prý ještě s jednou kolegyní – tu jsem bohužel za celou dobu nezahlédl. Zvláštní je, že inzerát je přímo na Adrianu, nikoli na salon, takže netuším kdo je ta druhá.

Uvede vás do pokoje. Tam si odložíte věci a svlečete se. Dostanete ručník – velkej, dá se do něj zabalit.

Na pokoji je futon (masíruje se na něm). Na pokoji jsou 2 židličky a stoleček – tam si můžete odložit. Je tam malý krb (topení). Má tam přímo vedle futonu budík takže lze sledovat čas. Futon má na sobě takový obrovský ručniko-koberec, asi aby to neklouzalo.

Jí uvedené míry v inzerátu:

Věk: 35 let (to je reálné)

Výška: 175 cm (to je reálné)

Váha: 63 kg (to je reálné)

Prsa číslo: 4 (to je reálné)

Jazyky: CZE, ENG (je rodilá češka bych tipnul, mluvil jsem s ní česky)

Je to nejzachovalejší pětatřicítka co jsem kdy viděl. Ve tváři vypadá na hodně hodně zachovalých 35, ale tělo má jak 25ti letá. Tělo by jí většina pětadvacítek mohla závidět.

Dokonce bych si dovolil říci že tělem je to nejhezčí baba co jsem kdy viděl. Tělu nemám fakt co vytknout.

Fotky jsou její, akorát bych tipnul, že jsou focené tak bych tipnul před 5 roky když jí bylo 30. Teď uvádí v inzerátu 35 a to bych řekl že fakt sedí. Tělo vypadá stejně jako na fotkách, ale jen ve tváři je to trochu znát Ale pořád je to ultra-raketa!!

Krásně hubená, pevné svaly, je vidět že se o sebe stará.

Luxusní hubené pevné břicho.

Vlasy jsou černo tmavě hnědé. 

Je fakt sympatická.

Prsa velikosti 4, pevná, úplně geniální tvar. Dokonalá na dotyk, akorát do ruky. Možná jsou umělá – pokud ano tak je to ten typ kdy to nejde moc poznat, protože implantát je pod svalem (není na povrchu). Jizvy na prsou jsem žádné nezaznamenal.

Peníze před masáží nechtěla s tím, že to dořešíme až po masáži.

Při příchodu nabídnut Tiktak a později ještě nějak pamlsek “slané chaluhy” (byly fakt dobré).

Zeptala se mě jestli chci sprchu společnou předtím nebo až potom.

Já jsem řekl, že chci společnou předtím i na na konci. Takže společná sprcha byla celkem 2x.

Ale přijde mi že o společnou sprchu je potřeba si říct, sama by tam asi za vámi nešla.

Sprcha bohužel není na pokoji. Přechází se k ní v ručníku cca 10 metrů přes chodbu.

Nicméně nikoho jsme při přecházení nepotkali.

Sprcha velká, čistá, cca 160×100 cm. Vejdete se do ní oba. Je tam jen ruční sprcha – není tam hlavice na stropě. To má tu nevýhodu že permanentně musí někdo tu ruční sprchu držet v ruce nebo jí vypnout.

Celého vás umyje. Penisu se dotkne jen letmo. Při úvodní sprše jsem se nabídl, že jí masíruju záda a přijala. Při mluvení s ní máte pocit, že se s ní znáte 20 let.

Pak návrat do pokoje a ulehnutí na futon. Začínáte ležením na břichu. Masíruje celým tělem body to body. Vedle je zrcadlo u země takže to můžete sledovat. Těma jejíma pevnýma prsama přejíždí po celém těle. Na vyžádání mě extra namasírovala zadní část krku.

Masíruje rukama, loktama a kloubama. Žádné masírovací nástroje nepoužívá. Vysloveně jsem se ptal jestli nemá lávové kameny, prý nemá, ale prý je bude časem pořizovat.

Při masáži používá jen jeden typ teplého oleje (má na to mašinku, která to nahřívá, takže je to teplé). Je to ale spíše gelovitý olej – takže to v pozitivním slova smyslu není rozkapané všude okolo, nekape to, na rukou to při nabírání drží.

Při ležení na břiše dělá i tu věc že vám zajíždí naolejovanou rukou mezi nohy a masíruje koule. Já jsem v tu chvíli roztáhnul nohy a ona pochopila, že se mi to líbí a pokračovala v tom déle. Tohle schválně vypichuju do samostatného odstavce protože tohle spousta masérek vynechává, přitom je to ta nejdůležitější věc. V téhle poloze jsou penis a varlata nejcitlivější.

Pak otočka, kdy jsem si lehnul na záda. Tady jede hlavně body to body. Jezdila po mě celým tělem. 

Při masáži se o něco píchla do prstu a já jí říkám, že já to nebyl a ona na to „já vím ty bys mě píchnul něčím větším a někam jinam“ 😀 

Říkám jí, že má hrozně suchá záda a ona na to, že to je z opalování, že se chodí často slunit. Tak jí říkám, že jí to namažu, ona že jo. Ona mi ležela jejím břichem na ptákovi a jí jí při tom celou namazal olejem a masíroval záda a zadek a stehna. Má fakt vysportovaný zadeček, žádný tuk, luxusně se toho dotýká. Dal jsem jí na záda toho gelovitého oleje fakt dost.

Zajímavé je, že během sprchování se pořád koukala z očí do očí, ale při masáži, kdy jsem ležel na zádech, tak už se z očí do očí nedívala, to mi přišlo dost škoda.

Pak mě začala masírovat penis a honit. Já jsem jí musel brzdit a říkám jí pomalu. Tak zpomalila. Já se jí držel po celou dobu honění za její fakt luxusní prso – bohůžel se nedalo držel obou protože u toho je divně natočená.

Bylo jen 1 kolo.

Zákazy: Je zakázáno šahat dole, ono to ani nejde, celou masáž má nohy u sebe. Přišlo mi že ani na prsa jí nešlo moc šahat – ne že by to nešlo, ale stavěla se do takových pozic kdy tam vlastně oběma rukama na prsa nešlo dosáhnout.

Bohužel klenot za celou dobu neukázala, poctivě celou dobu držela nohy u sebe. Pozice 69 nebyla. Jak sama uvádí dělá jen masáže a nic sexuálního. Viděl jsem jen že je dole vyholená.

Líbání: Ne a ani nedělala náznaky. Bohužel mě ani jednou nepolíbila, a ani náznakem. Jen mě jednou ťukla pstem do nosu, což jsem opětoval já jí.

Lízání: Ne (nedělá pussycat)

Zvukový doprovod do ouška: ne, ale zato je megaukecaná

Objímání: Ve sprše lze pokud si o to řeknete, sama se k tomu nemá. Při masáži při pozici kdy jsem ležel na zádech jsem jí chtěl obejmout ale moc to nešlo, protože celou dobu hlavou dojela maximálně na můj hrudník. Jediné plné obejmutí bylo při finálním rozloučení mezi dveřmi (ale to se snad ani nedá počítat).

Po masáží jsme opět společně šli do sprchy. Nabídl jsem se jí, že jí umyju záda, ale odmítla to s tím, že se jí líbí ten olej co tam ode mě má napatlanej na zádech a nechce ho smívat dolu. Fakt si to ani sama nesmyla.

Umyla mi z těla olej pomocí sprchového gelu.

Celého mě omyla, penisu se dotkla jen letmo. Chtěla po mě ať ve sprše zazpívám (což jsem teda neudělal protože by jí upadly uši).

Prý už masáže dělá 5 let, ale tady v Praze je prý cca měsíc.

Tím jak je ukecaná tak vůbec nemáte pocit, že by se jednalo o něco sexuálního. Odcházím platonicky zamilovaný.

Přišel jsem v 18:58 a odcházel v 21:38.  Čas dodržen.

Těch 90 minut uběhlo jak nic, kratší bych nebral.

Opakování: Pokud chcete jen romantickou super roztomilou masáž a pohlazení na duši tak ano. Pokud chcete něco divokého ve stylu pussycat tak na to ne. Nevím proč ale mě to tam brutálně láká zpět.

Cena nabízených možností:

30min/1500

60min/2000

90min/2500

Nabízí jen jeden typ masáže: tělo na tělo. Jiné masáže nenabízí.

Příplatky žádné nenabízí, divila se na co se to vůbec ptám a že dělá jen masáže.

Celkem zaplaceno 2500 Kč za 90 minut. Placeno až na konci.

Typ masáže “tělo na tělo”. 

Celkové hodnocení: Pozitivní smajlík. Je to absolutně bez stresu. Šel jsem tam vystresovaný a odcházel uklidněný.

Odkaz:

https://www.tapky.info/?4675,adriana-adriana-masaze-praha-606-290-673-606290673

Její telefon/whatsapp je:

+420606290673

img0002-3.jpg whatsapp-1.jpg img0000-2.jpg img0001-0.jpg

2.3 3 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
9 ledna, 2024 11:51
Reply to  k69

tak ono se to dá špatně srovnávat takhle zpětně.. to bych musel dát každé masáži po Paule 2 hvězdičky.. v tu dobu to bylo prostě něco nového a tak to beru.. těžko hezký zážitek jde zpětně vzít za špatný jen díky tomu, že najdu něco lepšího. v tu chvíli mi to prostě přišlo super a tak to tak ber..

jde o to si z každé zkušenosti něco odnést a potom tomu jít naproti příště.. vesměs od určité doby už nemám problém s faky nebo špatnou masáží, asi jsem přišel na to, co tu mám najít mezi řádky a vím, že to bude dobrý.. dřív jsem koukal jen na vzhled.. protože jsem nevěděl, co jinýho tam hledat..

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx