Erotické masáže Praha

Sasha – Number one / Secret

pote co me uvedla v omyl, okradla o cas a energii – tudiz de facto o penize, nejmenovana tapka (viz mou predeslou recenzi) jsem musel improvizovat… rozhodil jsem site kolem i.p.pavlova a trpelive cekal. nekolik minut.
jako prvni se v siti zatrepotala sasha, po ktere jsem uz naky patek pokukoval.
rychle potvrzeni, vyrazim, zvonim, otvira recepcni a predstavuje me sashi jeste v civilu. na prvni pohled nevyrazna ale sympaticka holka s plnym dekoltem, ktery me neprestaval udivovat po celou dobu masaze. oblicej hezky, cerne vlasy po zadek, ostatni udaje (vek, vaha, vyska) taky cca sedi.
z menu vybiram doporucenou secret masaz, 60min, 2500kc a nasledne jsem odveden po schodech nahoru. hodil by se feratovy set… sama sasha mela jeden kotnik natekly kvuli uklouznuti na schodech. nastesti si na footjobu neujizdim.
sasha nemluvi cesky, takze tokame anglicky, pokoj utulny, cisty a klimatizovany, osvetleni akorat, hudba ok, zrcadlo pouze na pravo. spolecna sprcha nabidnuta, ale zacinam sam. nez vylezu prichazi sasha s olejem a vodou, svleka se a zacinam tusit, ze by to mohlo byt vic nez fajn.
cast na brise prijemna relaxacni masaz vseho, u klouzani uz atmosfera houstne, misty az tvrdne. vzdechani do ouska, pusinky sem i tam… otocka cca po 15 minutach.
sasha se dotekum rozhodne nebrani, bradavky nadherne reaguji, krasne vlhne… situace ovsem jako levy gentleman nezneuzivam.
nekolikrat stridame klouzani, posed na konicka s imitaci sexu, 69, masaz penisu prsama / prsou penisem. prubezne probiha smyslne koukani do oci, oblicej na oblicej, pusinkovani… uveritelnejsi gfe jsem asi nezazil.
zaverecne prituleni, intenzivni rucni prace a bradavky v puse vyvrcholily v happyend jak z pohadky o nezbedne fontane.
po kontrole casu si rikam, ze jsem to mohl jeste chvilku podrzet, ale takhle nam alespon zbyl cas na oplaceni masaze a dukladnou spolecnou sprchu.
par vtipku, par vzajemnych komplimentu, pozvani na priste, pusa a pa.
celkove hodnoceni 8/10, opakovani spis ne, rad zkousim nove maserky a porad cekam na perfect ten!

viber_2023-01-30_18-47-03-144-1150x1536.jpg.webp

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx