Priváty v Praze

Selena – Lovely Girls Privat

Díky promo kódu z tohohle webu jsem se konečně rozhoupal k návštěvě privátu Lovely Girls na Praze 10. Hodina tak vyšla na 1800, což už je docela fér. Domluva půl hodiny předem přes whatsapp skvělá.

Privát je přístupný přímo z ulice, po zazvonění mi otevřela Selena, poměrně vysoká Asiatka. Vstupní místnost i pokoj byly velmi čisté a voňavé, dostal jsem i studenou vodu a čokoládu, prostředí hodnotím velice kladně. V pokoji je velká vířivá vana, sprchovalo se v ní dobře.

Selena se při mé sprše dlouho nezdržovala mimo pokoj, a ve chvíli, kdy jsem lezl z vany, tak už se začala svlékat. Po chvilce osahávání mi nasadila gumu, orál umí báječně. Chvilku mi trvalo, než jsem se dostal do pohody, Selena se snažila od začátku, a myslim, že jsme se postupně na sebe naladili a byl z toho super zážitek, evidentně to má ráda tvrdší, skvěle reaguje a měl jsem pocit, že jí to baví. Bohužel nešlo lízání. Na konec společná sprcha, velice příjemná.

Selena je Asiatka, spíš ale než z Vietnamu, což uvádí web, tak bych ji tipnul na vysokoškolačku z Kazachstánu nebo podobně. Věk 19 bych asi neměl problém věřit, a vlastně je to jedno. Je to mladá vysoká holka s krásným obličejem a úsměvem, hezkýma dvojkama, hedvábnou pletí a krásně větším zakulaceným pevným zadkem, je radost na ní koukat a sahat.

Návštěvu bych opakoval, pokud by nějak rozumně vyšla hodina s orálem bez, líbáním, výstřikem na tělo a tak, protože živelnější akce bez zákazů s touhle holkou by asi byla bomba. S aktuálním ceníkem zatím spíš ne, ale je pravda, že krása slečny a úroveň prostředí asi za těch pár stovek navíc stojí.

placeno 1800 (s promo kódem “tapky”) za hodinu sexu a orálu s ochranou

hodnotím velmi pozitivně

Obrazek-19.04.2023-v-16.03-kopie.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 července, 2023 17:08

Jo no, mate podnik v peknych prostorech, a slusny nabor novych divek .. to jsou pozitiva. Negativni je bezpochyby pristup devcat ke klientum. Kdyz to srovnam, u konkurence to stoji min penez, pritom je to casto vic v centru a dostanete vetsinou lepsi sluzby. V kazde recenzi z vaseho podniku ctu hlavne same zakazy, priplatky za lizani a podobny blbosti, casovy ojeby. Jeste jsem necetl recenzi na divku od vas, z ktere bych mel pocit, ze ji to bavi. Slecny nejsou nijak motivovany odvest klientovi kvalitni sluzbu, nemaji snahu si treba vytvaret stalaky. V Praze jsou pritom podniky, ktere ani nepotrebuji inzerci a maji porad plno – vsechno provereny stalaci. Staci, kdyz maji holky dobry pristup a klienti se budou vracet. Podle me mate problem uz s prvotnim zaskolenim slecen, nelpite na kvalitne odvedenych sluzbach, za to se kazda holka okamzite nauci, jak z klienta manipulativne vymamit co nejvic penez. Jinak byt vami, dal bych rozhodne z webu pryc ty vase fake recenze u slecen. Kazdemu prece musi byt jasne, ze si je pisete sami .. uz na webu je to na levacku, vlastne ani neprekvapi, ze je takovy i pristup slecen.

BranMakMorn
5 července, 2023 22:22
Reply to  Hedonist

mam to chapat tak, ze kdyz zakaznik slecne smrdi, tak ma problem od nej dostat pusu ale osukat se od nej necha?dobry wtf

6 července, 2023 15:22
Reply to  Rowan_Atkinson

Uprimne u vas nemam zase tolik navstev, abych to mohl nejak nejak souhrne posoudit .. poprve jsme se se slecnou po minute dohodli, ze to nema smysl (slecna podrazdena, z objednane hodiny hned hlasila, ze ma cas jen pul – tusil jsem prusvih). Podruhe jsem vyrazil povzbuzen recenzi od nejakeho kolegy, ale taky to byl spis prusvih – vzal jsem hodinu, slecna trochu vystresovana, vylozene mi vnutila priplatkovou sluzbu (nejdrazsi navsteva v me kariere), se slecnou pak dobry (ma to v sobe), ale vypakovala me po prvnim cisle a mozna 40 min. v baraku. Nasledne jste od konkurence poskocili cenove a vyhodnotil jsem to tak, ze budu radsi chodit jinam.
Zakazy myslim to, ze treba z profilu Seleny chapu, ze lizani je ok a pak tu od kolegy ctu, ze to neslo ..
Pokud klient slecne nevoni, muze ho samozrejme odmitnout, nebo mu proste s usmevem podat ustni vodu, vzit ho treba znova do sprchy a ukazat mu, kde je problem, nebo mu vysvetlit, ze kdyz mas zarostlou rit a ridci stolici, neni spatny si ji po velký trochu oplachnout😏. Chapu, ze to s klienty neni jednoduchy, neni mezi nami moc Belmondu .. docela se mi libi strategie nekterych podniku, kteri se snazi vytvaret stalaky, s kterymi takove problemy nejsou a holky to s nima treba i svym zpusobem bavi. Armada vracejicich se klientu – ti vam budou dlouhodobe vydelat, zase tolik nas neni, abyste dlouhodobe vydelavali balik, kdyz kazdy skonci u prvni navstevy.
Recenze u profilu divek na vasem webu vazne neberu. Podle me je zpravidla pise typek, co se do slecny zamiloval a snazi se ji tim zavdecit .. nebo stalak, ktereho o to pozada slecna. Taky bych rekl, ze si tyhle „recenze“ na vasem webu muzete sami regulovat dle libosti. Nema to pro me zadnou vahu. Nikdy se vam treba nestalo, ze byste dali negativni recenzi z webu pryc/neschvalili ji?
Jinak je rozhodne pozitivni, ze se snazite zlepsovat. Nakonec jsem se k vam dostal i potreti a zda se, ze jste na spravne ceste. Je to samozrejme vzdycky subjektivni, asi jsem mel hlavne stesti na slecnu.

6 července, 2023 21:37
Reply to  Rowan_Atkinson

Ani jedna ze slecen uz u vas nepracuje, tak je zbytecny se v tom pitvat. Masaznici jsou sami o sobe specialni druh 🙂 jejich recenze jsou mi k nicemu, tak je moc nectu. Jinak kazda recenze je subjektivni a je treba na ni nahlizet kriticky. Je to interakce dvou lidi. Taky jsem se ze zacatku spalil – cetl nekde oslavnou recenzi a na miste na me cekala stokilova bečka, pred kterou jsem utekl… nebo naopak jsem vyrazil za holkou, nic o ni nezjistoval, bylo to super, az pak jsem zjistil, ze ma spis negativni recenze a kdybych je cetl pred navstevou, spis bych za ni nesel. Pokud je recenzi vic, jde z toho neco odvodit .. zalezi taky na autorovi, nebo stari recenze. Obecne ma pro me vetsi vahu info z „nezavisleho“ fora. Podle me je malo recenzi, ale hodne klientu, kteri je ctou. Vetsina o svych zazitcich na fora nepise, ale nez nekam vyrazi, snazi se ziskat inflrmace. Recenze z webu jakehokoliv podniku neberu vazne, to ani nejsou recenze, spis takovy slinty a pusobi to, jakoby to psal jeden clovek z nekolila nicku. Ale je samozrejme mozny, ze vam v tomhle krivdim. Tohle prostredi je plny levaren, neni snadny se v tom zorientovat.. uz jen tim, ze mate orig. fotky slecen na webu se radite mezi to lepsi v tomhle smeru.

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx