Erotické masáže Praha

Kate – Rabbit Hall

Tohle byla moje poslední návštěva masáže a od tý doby si říkám, jestli v tom mám nebo nemám pokračovat..

Už podle těch fotek mě to k této dívce, u králíka říkající si Kate hrozně moc přitahovalo.. přesně můj typ, taková ještě lepší verze Chloe..

A skutečnost byla ještě lepší, než jsem doufal.. objednání jako vždy na jedničku a když zvoním na zvonek na místě, tak během pár chvilek mi otevírá snad nejvíc krásná slečna, co mi otevřít mohla..

Je to hodně subjektivní názor, ale pro mě je tato slečna prostě strop.. uvítání bylo super, i s menším vtipem na seznámení a šlo se na pokoj..

Tam jsme se domluvili na masáži, B2B na hodinu za 2100.. nabídnula mi vzájemnou výpomoc při vyslékání a pomalu jsme se přesunuli do sprchy, která byla moc příjemná v její společnosti.. postupně jsme se seznámili s našimi těli a pěkně si pohráli už tam při umývání.. Kate je fakt prima holka i na pokec a poprvý jsem se cítil jak s kamarádkou i když jsme se viděli poprvé..

Potom jsme se osušili a lehnul jsem si a Kate začal s masáží, do které zapojila spoustu zajímavých prvků, který jsem u ní viděl poprvé.. trošku mi to připomínalo thajskou masáž s nábojem erotiky.. Kate je hrozně moc příjemná a já byl celou dobu vzrušený jako už dlouho ne.. po otočce začala další show, s koukáním do očí, hodně kontaktním B2B, mi to už přišlo trošku jak mazlení s kámoškou.. jako sednuli jsme si oba navzájem, každý to tak mít nemusí..

Narozdíl od Chloe neměla ani zákaz dole a já si s ní vyhrál dostatečně a jí se to velmi líbilo, má velmi krásnou broskvičku.. jak jsem se soustředil na to, abych udělal radost jí, tak jsem trošku zapomněl na mýho kamaráda a ten trošku dělal Kate problémy s koncem, ale to jsem zase ušetřil nějaký ty papíry ať má radost Greta a šli to dokončit do sprchy, kde si nechala postříkat ode mě ty nádherná mladá prsíčka.. pro mě úplně dokonalá..

Po sprše jsme se utřeli, já jsem zaplatil s nějakým dárkem navíc.. a s radostí mi i sama dala dárek na rozloučenou.. to si nechám pro sebe..

Při loučení jsem si říkal, že se musím vrátit co nejdříve a na delší čas, protože toto uteklo tak moc rychle.. ale mám trošku dilema, už z chloe jsem byl okouzlen, ale tohle bylo ještě větší.. díky tý první zkušenosti vím, že prostě druhá návštěva je potom ještě horší, tak jsem jí zatím nerisknul.. ale dal jsem si celkově od téhle činnosti pauzu a asi prostě Kate je ta pravá vyvolená a budu jezdit jen za ní.. Beru to tak, že ten strávený čas je super pro oba..

https://www.tapky.info/?4577,kate-rabbit-hall-774-910-918-774910918

kate_0116.jpg

2.5 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1 července, 2023 21:32

Samozřejmě máš své důvody, proč zvažuješ návštěv masáží zanechat. Při čtení Tvých recenzí mám pocit, že málokdo jiný je z návštěv tak nadšený a možná je to také problém. Co já bych za to ale dal. Já to sice občas zkusím, ale nějak si to stále nedokážu úplně užít. Určitě to není chyba holek, ale já se prostě při tom cítím nějak nepatřičně. Je to sice fajn, ale o nějakých pocitech souznění nemůže být řeč. Když si pak vezmu kolik to stojí a ty starosti s logistikou a krytím, tak potom si říkám zda mi to za to stojí.

Petrda
17 července, 2023 19:56

Kate

Petrda
17 července, 2023 19:57

…jak často k ní chodíš ???

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx