Erotické masáže Praha

Paula – Alfa masáže

Ahoj, Rád bych napsal recenzi na legendární Paulu z Alfy.

Jak jsem pochopil, pověstný je její skvělý a pečující přístup, ale umí to být i pořádná jízda, tak jsem to chtěl vyzkoušet – to je přece jasný. Hodně je zde srovnávaná s Barbarou, u tý jsem nebyl, jsem relativně začátečník 🙂 Ale budu rád, když klidně do komentů napíšete, jak tyhle 2 legendy porovnáte a kterou preferujete a proč.

Byl jsem na 60 minut, Exclusive mix za 2.500 Kč. Hodina byla splněna.

Musím říct, že Paula je fakt příjemná, milá a komunikativní. Ale něco v ní je navíc 🙂 Přijde mi, že díky zkušenostem fakt ví, co dělat, co vám splnit, co říct, atd. Takže jsem se ani chvíli necítil blbě, i když jsem se toho trochu obával.

Sprcha je topka. Musím říct, že to jsem ještě nezažil – poctivě myje, nejdřív zezadu, zepředu a má to erotickej náboj. Když pak honí zezadu mezi nohama, tak to je super pocit, měl jsem co dělat.

Pak si klekne, kouká kukadlama nahoru a zeptá se, jestli budeme pokračovat. Úplně se nabízí, že by ho vzala do pusy, ale to se ebohužel nestalo. Já jsem řekl, že ne, ale bylo to sakra těžký – jsem na oddalování spíš a nevím, jak bych si tu masáž pak užil, jestli by to ze mě neopadlo a spíš mě to neštvalo – nevím.

Ale musím říct, že bych jí celkem rád v tý pozici ve sprše pocákal.

Na matraci je masáž podobně super. Natáčí se do zrcadla a je na co koukat. Neumím to asi super dobře popsat, ale je to prostě body-to-body, mezi prsa, na koně, footjob a mluví u toho celkem přisprostle, což mě bralo. Někdy to působí blbě, ale tohle mi přišlo prostě že super sedí.

Pak mě nakonec udělala a bylo to fakt super. Jednou se určitě vrátím, musím zas něco našetřit 🙂

 

Shrnutí:

Paula

Masáž Exclusive mix

Délka 60 minut

Cena 2500 Kč

Odkaz je tady: https://tapky.info/?1734,paula-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

Paula-1.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 června, 2023 23:46

Jezdila ti pipinou přes penis nebo to má zvládnuté na bezpečné úrovni? Barbara toto neřeší

16 června, 2023 09:45
Reply to  Halek

Jo to by mě taky zajímalo. Na Barbaru jsem natrefil jeste v intimasu, byla tam pěkně žkavá a když mi fífou projela ptáka tak sem jen zíral a tiše doufal že to bude bez následků. Byť žaluda držela a jela jen po ptákovi ale myslím že i tak to bylo za hranou.

16 června, 2023 11:58
Reply to  xpetrik

Chlapy neblbnete 😁 , mě osobně je toto fakt jedno, ale když tu budete psát že už to je moc tak to ty holky nebudou třeba dělat a celkově to může mít vliv na to jak moc intimní masáž bude , zajděte si do Angels třeba jestli prahnete po bezdotykovkach..😅
Pokud je něco co se vám nelíbí tak by jste se na masáži měli umět vyjádřit navést slečnu jinak nebo tam nelezt dál .

Last edited 1 rok před by Peters32
16 června, 2023 12:50
Reply to  Peters32

JAk neblbněte. Je tu jistá hranice. Jeslti chceš péro na kundě tak si jdi do privátu. Já na masáž jdu pro to abych si dal relax, užil si mladou čubičku. A ne abych přítahl nějaký chlamydie a kapáka.

16 června, 2023 14:56
Reply to  xpetrik

No mnohým se to zase bude líbit , to je podle mě naše práce maserkou usměrnit když se něco nelibi nevidím problém v tom si říct u masérky pokud máš obavy o zdraví..xkrát v životě sem říkal že něco preferuji víc nebo naopak ne a u holek co za to stojí sem nenarazil naproblém pokud to říkám slušně.
Za mě ať maserky dělaj co jim funguje.

16 června, 2023 23:20
Reply to  xpetrik

Podle mě přes ptáka ti bez orchany ani na tom privatu nebude jezdit… Proto je to dost zvláštní že masérky některé toto neřeší

16 června, 2023 23:49

Tvl nevim v jake zijete diskotece, ale prejizdeni kundickou pres ptaka je pro me jasny no-go… chlamydie chytnes jak nic a byt to na klasickym privatu, tak to nikoho ani nenapadne. Tohle je ruska ruleta, a tu fakt hrat nechci 🙂

17 června, 2023 17:06
Reply to  hyro

Proč si myslíš, že můžeš něco chytit při přejíždění zvenku? To mi nepřijde pravděpodobný 🤷‍♂️ Rizikovější se mi zdá pussycat a docela by mě zajímalo, jestli má strach velké oči, nebo si někdy někdo ze zkušených masážníků fakt ze salonu nějakou nemoc přinesl 🤔

18 června, 2023 09:06
Reply to  Baltar

Rekl bych ze strach ma velke oci. Tento konicek provozuji jiz pres deset let, jak masaze tak privaty. Lizani a oral bez si obcas take dopreju. Musim to zatukat, vse zatim ok. Dokonce se mi na privatu i dvakrat stalo ze praskla guma, takze nechteny sex bez. Skoncilo to bez nemoci, jen se jedna slecna bala otehotneni. Jak to dopadlo nevim, radsi uz jsem se tam nevracel a sim vyhodil 😂

10
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx