Erotické masáže Praha

Olivie – Luxury Grand

Na novem pusobisti jsem jeste nebyl a zaujala me na fotkach nova slecna Olivie, dosud bez recenze, takze muj pruzkum smeroval k ni. Objednavka bez problemu, ovsem moc se mi nelibi adresa, ktera je dost frekventovana a musel jsem si dat jedno kolecko, nez se mi jakz takz podarilo „nepozorovane“ dostat do baraku. Nastesti jsem nemusel postavat pred barakem dlouho a otevrela mi sama maserka. Za dvermi jsme se privitali podanim ruky a predstavenim a rychle se presunuli do podzemnich utrob salonu. Ten mi velmi pripomnel jejich predchozi adresu na Luzicke, par schodu dolu a rozlehla chodba s nekolika pokoji s vlastni sprchou.

Olivie je sympaticka slecna s vychodnimi rysy a jemnym prizvukem, ale mluvi vyborne cesky. Oblecena do sukne a trika pusobila dost nenapadne, netipoval bych ji na tuto praci. Vyska 170 cm odpovida, vek nevim, mozna bych pridal k uvadenym 21 nejaky ten rok. Vlasy cerne, akorat stazene do culiku oproti fotkam. Prsa na nich vypadaji spise jako trojky, ve skutecnosti opravdu dvojky, ale pekne mladistve s mensima, zato krasne reagujicima bradavkama.

Na pokoji jsem se svlekl, zatimco slecna odbehla pro piti, zpatky byla rychle jiz v rucniku a sli jsme tedy spolecne do sprchy. Ta byla spise ocistna, zadna divocina, namydlila me a omyla, chvili poklekla a venovala se memu rozkroku, ale vse decentne, ja se zatim mohl seznamit s jejim telem. Kvituji absenci obrazku a zeleza, posledni dobou mam stesti na prirodni devcata 😊 Prohodili jsme par slov ohledne dovolene apod. a pak hura na masaz.

Zatimco jsem se pred sprchovym koutem jeste utiral, Olivie uz na sebe nanasela olej, docela nezvykle takto brzy. Pak jsem si jiz lehl na bricho a masaz zacala, a to nejprve jemnym prejizdenim nehty po mych zadech, pote se maserka presunula nize, jen kratce se venovala vsem koncetinam a presla na b2b. To bylo velmi jemne, zadne jezdeni sem a tam, ale jen se klouzala kolmo ke mne po mych zadech, chybel vetsi eroticky naboj, jako treba prsa do ruky apod. Nakonec se i pritiskla na me hlavou k te me, ale opet zadne vasnive projevy. Mezi nohy zamirila az ke konci prvni casti, kde me jemne drazdila prstiky. Tesil jsem se na otocku a vetsi divocinu.

Otocka prisla zahy, nikoliv vsak divocina. Nebyl vyuzit potencial kleknuti si za mou hlavu, prestoze mezi ni a zdi byl prostor tak 3m. Zustala po celou dobu po mem boku, ale stale v dosahu, navic bylo vse ke sledovani v zrcadle podel matrace. Klouzala se opet kolmo ke mne a davala k dispozici cele sve telo, vcetne intimnich partii, jenze moc brzy presla na frontalni utok a misto nejakeho oddalovani nasledovalo naopak priblizovani. Nevim, zda slo o nezkusenost nebo jestli chtela mit to hlavni hned za sebou. Po mem vystriku jsme nejakou dobu polezeli v klidu rameno na rameno, kdy me maserka hladila po tele, cimz jsme ale zabili dost casu. Na poslednich asi 10 min jsme pokracovali v masazi ve stejne poloze, ale uz bez vyvrcholeni.

Zbylo aspon dost casu na zaverecnou sprchu, ktera byla to nejlepsi z cele masaze, srovnatelna s naopak uvodni sprchou v Candy, sice ne tolik vasniva, ale vzajemne jsme se hezky namydlili, hladili, objimali, ze bych nejradeji dal druhe kolo, ale tolik casu uz nebylo. Olivie odesla ze sprchy drive a opustila pokoj, nez jsem se utrel a dostal se k oblekani tak uz byla zpet a sedela vedle me na pohovce opet ve svem uboru a cekala, az se oblecu ja, tak to mi zas pro zmenu pripomnelo styl z Le Velour. Pak jsme se spolu odebrali do predsine, rozloucili a z domovnich dveri jsem vysel presne po hodine od vstoupeni.

Hodnoceni docela komplikovane. Ja byl spokojen a to je dulezite, nicmene jak jsem zminil, vzhledem k provedeni masaze davam objektivni, tedy neutralni smajlik a at si kazdy vybere, co mu vyhovuje. Tesim se na dalsi recenze nebo aspon koment, jak to meli s Olivii ostatni 😊

Eroticka masaz 60 min v hodnote 1900 Kc, uplatnen vyherni voucher

https://www.tapky.info/?4660,olivie-luxury-grand-605-958-304-605958304

d8d35c4b-2ddd-455e-9abf-f50e931d5684-scaled-1.jpeg 71a697f0-79da-4ef6-8216-3d839c4df92d-scaled-0.jpeg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx