Erotické masáže Praha

Bella – Rabbit Hall

Pro svou teprve druhou návštěvu jsem se rozhodl pro B2B masáž s Bellou z Rabbit Hall. Bella je na pobočce ve Vinohradské nová a dokonce nemá recenzi!

Přivítání proběhlo vstřícně, ačkoliv bez pusy. Bella mě nasměrovala na pokoj, kde jsem začal sám sprchu, a po chvíli se ke mně přidala. Bella je velmi mladá a opravdu krásná se super tělem (míry sedí).

Masáž začala v příjemně, byl jsem mnohem uvolněnější než poprvé, asi i tím, že jsem v sobě měl 2 drinky. Bella začala zklidňujícími dotyky bez oleje, které postupně přešly na masáž zad. Nicméně když se začala sama olejovat, otočil jsem se, abych se na ni mohl soustředit. Když už jsem ležel na zádech, pokračovala v masáži předku bez jakéhokoliv přerušení nebo napomenutí. Bylo to B2B v pravém slova smyslu, Bella zapojovala celé tělo a nohy. Postupně se zaměřila na penis, gradovala tempo a sténání, které mi ovšem přišlo chvílemi trošku hrané (samozřejmě, že je hrané, ale nechci to poznat) a za pár minut jsem byl. Technika byla hold dobrá, přičemž uběhlo teprve 15 minut masáže.

Pak se ke mně Bella přitulila a začali jsme si povídat. Do této chvíle byla vcelku tichá, což je trochu škoda. Myslím si, že alespoň krátký rozhovor na začátku by byl fajn pro lepší seznámení, ale jelikož jsem byl unavený z práce, téměř jsem usínal, tak jsem to moc neřešil.

Bella mě po chvíli znovu začala masírovat, tentokrát záda, a stejně jako na začátku, i teď to bylo kvalitní B2B. Po masáži jsme se osprchovali, avšak jen očistně (trochu jsem doufal v pokus o výstřik č. 2, ale snaha nebyla) a já se odebral na pivo.

Celkově mohu masáž s Bellou doporučit, pokud si chcete užít relax a nemyslet na nic jiného, stejně jako jsem to dnes udělal já. Opakovat asi jednou budu.

Poučka: Příště bych nechal průběh masáže na ni, radši bych se udělal až na konci.

Druh: B2B

Délka: 60 minut

Cena: 1900,-

https://www.tapky.info/?4657,bella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

IMG_0530.webp

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 června, 2023 08:21

Uvažuju o ní, je to Češka, nebo…?

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx