Erotické masáže Praha

Šarlota – Candy shop

Původně jsem měl namířeno do RH, po rozvážném výběru slečny/termínu mi plány překazila operátorka, že to nebude na Vinohradech (jak tvrdil web rozpis), ale Vršovická 66. Neznámé prostory (zde na fóru nijak opěvované) byly znamením, že recenzi na slečnu Danu musí napsat někdo jiný. Prý “7 minutek autem”… ale vysvětlujte recepční odkud/kam a čím jezdíte po Praze. Další nápad byl Relax v Bílkově, ale nenašel jsem potřebnou odvahu. (Pokud by adrenalin neznáma následně vystřídalo zklamání nebo nasranost, tak ani varování ostatním + soutěžní lístky to nevynahradí.)

Fotky celkem slibné, uvítání taky. Výběr masáže, placení a už si to míříme do místnosti úplně vzadu. Je stranou, cimra od minulé návštěvy doplněna o další zrcadlo. Šarlota je přiléhavých šatičkách, které ale rychle sundává, vypadá móc dobře. Sprcha sice na chodbě, ale provozně zvládnuto. Ve sprše k větší divočině nedošlo, seznamujeme se spíš verbálně, je povídavá. Piercing v pupíku, drobný tatoo-nápis nejasného významu u klíční kosti. Výrazně dlouhé nehty, je vidět na fotkách, má teď světlejší lak. Nejsem fanoušek, ale během masáže nijak ne(za)vadilo. Hezká štíhlá holka, výraznější řasenka, vlasy v culíku, přirozené rty/hezký úsměv, krásná postava s pevnými prsy.  Vzhled víte, teď ta masáž.

Část na břiše celkem standartní, neusměrňuju jí, jen se snažím pozvolna tlumit konverzaci, přece to neprokecáme. Šarlota navnímala a od decentní masáže (lýtka, hýždě, záda), přešla k erotičtější. Pár sklouznutí a trochu nápadité gymnastiky. Zajímavé na dotek i v zrcadle. Na pochvalu šibalsky reaguje, prý ať počkám po otočce, že to bude ještě víc… a bylo! Je mazlivá, bez mechanických náznaků, bere to jako hru, bylo to takový plynulý-přirozený (reagovala na moje pohyby, u některých masérek máte pocit, že jí narušujete sestavičku). Používá hodně oleje, její tělo se doslova lesklo, hlazení vnímá a nepřehrává. Nejsem mistr v oddalování, následně jsem přebral aktivitu. Dotulení příjemný, nespěchá. Tvrdí, že jí to baví a bylo to znát. Sprcha, rozloučení. Na recepci kromě paní domácí ještě holka jakoby barmanka (asi mají dost plno) + další masérka, nevěděl jsem, komu pozornost věnovat dřív. Shrnutí: už několikrát jsem zvažoval opakování, s motivací udělat něco jinak: zkusit trochu více toho či onoho, nebo jít najisto kde bylo nadprůměrné. (Nebo že by ta úžasně krásná holka byla snad napodruhé méně odměřená.) K Šarlotě bych šel znovu, tohle chci prostě zažít zase, blaženost. 

60min, pussycat, 2.200,-

https://tapky.info/?4645,sarlota-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

charlotte-1.png charlotte-2-0.jpg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 června, 2023 17:14

Vršovická 66 jsou prostory po bývalém Diamondu, což byl jeden z nejhezčích a nejlíp vybavených salonů vůbec. Nepředpokládám, že by to králíci nějak výrazně upravovali (k horšímu?) a nevšiml jsem si, že by tady byly nějak negativně komentované. Proč tu adresu ale RH nedá normálně na web, je mi záhadou… 🙄

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx