Erotické masáže Praha

Karina – Rabbit hall

Abych zde oplatil výhru v soutěži, vydal jsem se na průzkum k zřejmě velmi kontroverzní Karin z Rabbit Hall. Objednání bez obtíží, uplatnění kodu taktéž, bohužel se k ní dostávám v pobočce na Andělu, ale vyhrát holt nejde ve všem.

Po zazvonění mě pouští bez čekání dále, dole již uvítání přímo od Karin, vede mě na pokoj, kde domlouváme typ masáže a společnou sprchu. Ta je bohužel v jiné místnosti, takže přebíháme – toto mají holky zvládnuté, během žádného přesouvaní nikoho nepotkáváme, ačkoliv pobočka je relativně zaplněna (čtvero bot v předsíni je toho němým svědkem). Sprcha je vcelku příjemná, ačkoliv krátká a s cukrárnou nesrovnatelná. Hlazení je příjemné, mám i lehkou možnost ho oplácet, ačkoliv si mě Karin orientuje tak, aby mě spíše umyla.

Zde opět odbočka k samotné masérce – fyzicky není moc co vytknout, přísná oka by asi našla lehké bříško, ale jinak výborná prsa v okolí 2,5, příjemná a hladká kůže, líbivý obličej. Jak je psáno, Karin je asiatka, ačkoliv jsem nepátral po přesném umístění v Asii samotné. V porovnání se Sakurou má vzhled blíže k Číně (alespoň za mě), s trochu menší postavou ve všech ohledech. Domluva bez obtíží.

Po návratu dochází k masáži na břiše, která je poměrně vydatná, dojde i na práci kolen a holení. Prvky GFE nikterak extra, trochu dýchání do ucha a to je vše. Očnímu kontaktu se nevyhýbá, během samotného masírování sleduje mě i sebe v zrcadle, ale nic extra sexy v tom za mě bohužel není (svádivé pohledy apod.). Ke konci masáže, která je už opravdu B2B a příjemná, dojde i na kontrolu dolních partií – toho by rozhodně mohlo být mnohem více a i skrz celou porci masírování na břiše, bohužel mi přijde, že většina masérek toto podceňuje.

Otočka lehce po půlce času, seznamuji se s krásnými přednostmi, zde už je GFE více, ježdění rty po krku, hlubší pohledy. Pasáže B2B jsou prokládány ruční prací – zde určitě stojí za to říct, že jsem na toto citlivý a navzdory předchozím recenzím zde seznávám její práci za jemnou a rozhodně příjemnou. Nabízelo by se, že po předchozích zkušenostech změnila způsob, možná zpětná vazba někoho? Ale rozhodně si při mé návštěvě nebylo na co stěžovat. Naopak po obráceném koníčku, kdy si dokonce nechala nabídnout i ruční práci z mé strany (zřejmě se líbila, dle vzdychání a vzrušení, ale dlouho mě tam nenechala), se vracíme do klasičtější pozice a během pár minut ukončuje můj marný boj. Oddalování mohlo být více, ale nevadí, nechává vše doznít, utírá nás, přilehá a po pár minutách odcházíme opět do sprchy. Ta je spíše mycí, poté oblečení, obejmutí a odcházím příjemně potěšen zpět do velkoměsta.

Shrnutím – vysoko nastavená laťka od Sakury rozhodně nepřekonána, ale za mě jeden z příjemnějších zážitků s hezkou malou asiatkou. O trochu štíhlejší ve všech oblastech než výše zmíněná autorita, o trochu méně GFE a zájmu a konverzace, ale i tak kvalitní zážitek, jak z hlediska masáže, tak z hlediska HE.

1h – B2B, výhra (normálně 2100)

https://tapky.info/?4106,karina-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Karina-2.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx