Erotické masáže Praha

Betta – Number One Massage

Po delší pauze jsem to už nevydržel a zašel do oblíbeného Candy a bylo to jako vždycky moc dobré. Ale absťák jsem nezahnal, tak jsem za krátkou dobu šel na masáž znovu, ale tentokrát mě chytla ta debilní chlapská dobrodružná nálada a chtěl jsem vyzkoušet něco úplně nového. Tedy nějaký nový podnik. Uvažoval jsem o Secret Place, ale ten už nefunguje, tak to podle četných dobrých recenzí padlo na Number One salon. To, že nemají rozvrh mě mělo hned odradit, ale vybírám Bettu na čas kolem oběda.

Přes WA dostávám fotku jak najít salon, je tam zvonek. Betta otevírá dveře a já lezu dovnitř do nejužšího salonu jaký jsem kdy viděl, recepci jsem si ani nevšiml. Připadám si jako bych se teleportoval do něčí garsonky. Na gauči, který tu chodbu ještě více zužuje, je rozvalená další masérka. S Bettou lezem po dřevěných schodech, nebo spíše žebříku do „podkroví“ nebo jak to nazvat. Nemyslím si, že jsem nějaký náročný, ale když už platí člověk přes 2000kč, tak ten salon by přece jen mohl nějak vypadat. Je to opravdu takový doupě, ale na druhé straně útulný.

Betta je pěkná mladá štíhlá sympatická Ukrajinka oblečená v minisukni, punčochách a koženkovém topu s velkým výstřihem, ve kterém vyniknou její velmi pěkná prsa, takové troječky. Domluvíme se na masáži a ceně (happy hour), kterou si ještě odběhne ověřit. Jelikož mi ji nenabídla, tak se sám ptám na společnou sprchu, odvětí že „dobře“ a odchází po olej. Já jdu do sprchy zatím sám, abych se rychle umyl. Čekám ji v ručníku. Když se vrátí a vidí, že jsem trochu mokrý, tak mě poprosí abych si lehl na břicho, protože jsem se už osprchoval, ach. Následně se svlékne a jde do sprchy sama. Tak tohle je fakt super a úvodní čekání na masáž to jen prodloužilo. Úvod tedy rozpačitý a zdlouhavý.

Co musím ale pochválit je vhodně umístěné zrcadlo podél matrace. V poloze na břiše si tedy užívám výhledy na pěknou Bettu. Ale celá tato pasáž je spíše průměrná, tělo na tělo mechanické a rychlé. Betta mi vlastně celkově připadala trochu rozržitě, jako by někam spěchala. Vše tak bleskové, rychle chytit za ruku, rychle zavzdychat do ucha atp. Po otočce je to samozřejmě lepší, Betta se na mě pěkně usmívá a líbí se mi. Trochu mi ho pomasíruje a jde klouzat po mém těle, přičemž mi pravidelně, ale monotónně vzdychá do ucha. Nechá si políbit prsa i tělo. Ale celou dobu mám pocit, že je myšlenkami někde jinde a jde si to své.

Po krátkém B2B se přesouvá na koníčka, kde opět přeřazuje na vyšší rychlost a pěkně jí při tom skáčou kůzlátka. Toto je její nejsilnější zbraň a na mě to už normálně jde, co nebývá zvykem. Betta se po mně ještě párkrát sklouzne a přechází do téměř 69 a začíná mě intenzivně honit. Mně to přijde strašně brzy, ale Betta nevypadá, že by to chtěla oddalovat. U mě má ale taková turbo pumpa občas opačný účinek, takže když vidí, že to ještě nepůjde, tak se přesouvá do 69ky. Já si trochu pohraju s její pussy, ale nemá to žádnou odezvu. Tedy ano, Betta vzdychá, ale tak jako předtím. S intenzivní honičkou vůbec nepřestává, takže mi je už jasné, že mě chce udělat co nejdříve už po cca 25 minutách. Tak to vzdávám. Následuje klasický pokec na pár minut. 15 minut před koncem jí zvoní budík, tak mě zavede do sprchy, která je sice společná, ale jen očistná. Nač až 15 minut?

Betta se začne oblékat do svého složitějšího outfitu (vzhledem k tomu, že má být každou chvíli nahá), přičemž jí to docela trvá. Vypadá to, že spěchá pryč, jako by nechala doma zapnutou žehličku v zapnuté mikrovlnce. Mám takový pocit, že jsem jí ten den narušil polední pauzu, nebo už měla konec směny? Už v poledne? To je tím, že nemají zveřejněn rozvrh. Nevím, celé naše setkání mi přišlo takové unáhlené, i to rozloučení, které nastalo už v pokoji, což jsem tak trochu nechápal, protože mě ještě odvedla dolů po těch schůdcích ala „chata škola v přírodě“. Potom zmizela zpátky na půdu, jiná slečna mi nabrala velmi „elegantně“ vodu z vodovodu a odvedla k východu přes recepci, kde už stál další pán a dohadoval něco s recepční po východoevropsky.

Na ulici zjišťuji, že door-to-door to bylo 54 minut. Betta byla docela milá a hezká, ale byla myšlenkami úplně někde jinde, nevím do jaké míry za to můžu já. Úroveň tohoto salonu je zatím nejnižší ze salonů, které jsem navštívil, takový „punk“ domácí styl. Ono by to ani tak nevadilo, kdyby za toto neptali 2300kč a to ještě po HH slevě!

Měl jsem tedy tu secret masáž, ale nevím co na ní bylo výjimečné/secret? Ten časový ojeb? Za tu cenu lze jít do Matahari nebo za Barbarou nebo na pussycat do Candy. Chtěl jsem toto původně hodnotit neutrálně, neboť Betta se mi líbila, nebyla nepříjemná nebo nic podobného, jen té masáži chybělo intimnější provedení a atmosféra. Ve spojení s tím prostředím, krácením času a cenou bych to viděl až na 🙁 a ve „škole v přírodě“ známka 4, ale dobře, admine dej tam nakonec slabý průměr 😐 –

Secret masáž 60 minut za 2300kč v happy hour, jinak 2500kč (džízs!).

https://tapky.info/?4353,betta-number-one-massage-777-405-722-777405722

betta_0-1.jpg betta_02-2.jpg betta_03-0.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx