Priváty v Praze

Nyx – Soukromí u Nyx privatek

https://www.tapky.info/?1378,nyx-daisy-603-322-863-603322863

Navnadily mě fotky a recenze, tak jsem zavolal Nyx. Za chvilku jsem byl v Balbínově. Zazvonil jsem na zvonek dole, ozval se bzučák. Za vchodovými dveřmi vlevo už se otvíraly dveře do privátu. Vešel jsem dovnitř, vítala mě Nyx na vysokých šteklích. Čekal jsem, že bude hezká. Ale byl jsem překvapen, jak moc je hezká. Fotky na profilu jí dost ubírají. Fakt mi připadala jako  zázrak. Dal bych asi přednost přírodním ňadrům, ale i ten silikon (dost velký) je OK. Tvář, tělo, zadek, držení těla – krása. Fitko se nezapře. Byla celkem v pohodě, chovala se docela mile.  Občas úsměv. Sdělila mi, že na mě má jen půl hodiny. Za 1500 Kč. Ty jsem zaplatil, dýško jsem dopředu nedával. Odvedle se ozývaly hlasy. I mužské. Sprcha je společná. Po osprchování jsem šel na pokoj, Nyx přišla vzápětí. Měla punčochy a ty štekle. Lehla si a řekla mi, ať jdu k ní. Potřebuji nějaký úvod, tak jsem jí začal hladit a říkat něco o tom, jak je hezká. Když jsem jí chtěl sundat ty obludné boty, řekla mi, že si to nepřeje. Pak jí mé hlazení asi za minutu přestalo bavit a zavelela, ať si kleknu. Ne takhle, blíž! Že by prý takhle usnula.  Nasadila gumu a pokoušela se o orální stimulaci. Ale já jsem ještě tak daleko nebyl, tak jsem jí řekl, že bychom mohli přeci jenom začínat pozvolna. ( jenom mi přijde trochu hrr hned ho na začátek strčit do centrifugy. Vůbec mě to nestimulovalo, bylo to nepříjemné.) Na to mi řekla, že jsem ňákej divnej.  To jsem si ještě myslel, že to nějak ustojím. Pak se podívala na moje svlečené šaty na křesle a zeptala se, jestli jí natáčím. Tahle absurdní otázka mě trochu zaskočila. Řekl jsem, že ne. Ale pro její lepší pocit jsem vstal a celou hromádku přikryl ručníkem.  Další minutu jsem se ještě z posledních sil o něco pokoušel. Načež Nyx vyskočila znovu a prohlásila, že jí určitě natáčím. Že je podezřelé, že jsem tu hromádku přikryl ručníkem. Má prý  z toho schýzu.  Tak jsem jí doporučil, ať celou hromádku hadrů důkladně prověří, když má teda tu schýzu. Ale já že každopádně odcházím. Nyx vypadala překvapeně. Prohlásila, že ona není na mazlení. Že jsem měl  svou představu říct už do telefonu. Hned by mi prý řekla, že z toho nic nebude. No jo, to se stává, že  dva lidi mají odlišné představy, odpověděl jsem. Bylo mi to líto, protože se mi ta holka fakt hodně líbí. Ale vypadl jsem tak rychle, jak to jenom bylo možné. Takže – kdo má rád něhu, mazlení, intimno, asi by se měl obrátit jinam. Ale třeba jsem nebyl její typ (což myslím fakt nejsem).  Můj návrat k této krásné dámě nehrozí, celou tuto absurdní zkušenost hodnotím jako katastrofu. I když jsem zažil i horší. Takže z pěti bodů bych to hodnotil tak 0,5. Nevnímám to jako ojeb, Nyx mi chtěla vyhovět tak, jak je zvyklá. Ještě pár takových zkušeností, a přestanu navštěvovat erotické podniky…

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
9 června, 2023 17:46

Nevzdávej to kámo. Prostě jste si nesedli. Ovšem za 1500 na půl hodiny by se mělo snad klientovi vyjít vstříc, bez ohledu na to, jak je ona zvyklá. Nechci ti radit, ale jde ti tedy hlavně o GFE – stejně jako mě. Možná zvol radši normální holku, co nechodí na štoklích, nemá umělý kozy a nalepený řasy. Super tělo nemusí znamenat super přístup. Samozřejmě, musí se líbit.

9 června, 2023 21:10

Nechci kecat do privatu a vím že Privatnici asi nedaj ze nezasunoum ale kdo chce gfe tak mi přijdev o hodne větší šance na masázich kde ten pocit člověk občas měl a některé slečny meli libacky fakt procítěný .stačí projít recenze Candy v tomto podle mě vynikalo.

Last edited 10 měsíců před by Peters32
10 června, 2023 01:53

Určitě bych Nyx doporučil zvolnit ze začátku přístup (i muži mají své dny) – do nabuzení a poté již podle jejího gusta. Nasazování ochrany na penis, který není v dostatečné erekci, není ku prospěchu zákazníka. Ale ať si každý udělá vlastní zk. S tím natáčením, jsem se setkal u Elke, ale asi mají špatnou zkušenost.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx