Erotické masáže Praha

Mia – Avalon Club

V domě, kde sídlí Avalon, stále probíhá rekonstrukce. Už ale mají u dveří zvonek, takže po druhém zazvonění a krátkém čekání jsem se dostal dovnitř bez problémů.

Uvnitř jsem si řekl o sklenici vody a čekal asi ještě pár minut, než byla připravená Mia i pokoj.

Slečna z recepce mě uvedla do pokoje, kde byla tradičně dost tma. Proti mě stála Mia. Vysoká, štíhlá dívka s laníma očima. Vypadala trochu vyjukaně (což mohl být dojem způsobený tím, že má oči opravdu velké), ale nejspíš nebyla. Každopádně masíruje teprve týden, tak se zřejmě ještě učí a rozkoukává.

Mia na sobě měla krajkové prádlo a lehký župánek. Všechno shodila, protože se šlo do sprchy. Ta byla spíš očistná. Krásně se sice přitulila, což mi uvedlo kamaráda do pozoru, ale pak přišlo běžné mytí a jeho zájem opadl. Nepomohlo ani to, že si k němu klekla, aby ho pořádně vymydlila.

Po přesunu na futon jsem dostal mazlící náladu a rozhodl se, že si Miu celou ohladím a opusinkuji. Má hebkou pleť, dokonalý zadeček a nekonečně dlouhé nohy, tak to k tomu úplně svádělo. Neměla s ničím nejmenší problém. Vlastně na všechny moje návrhy říkala: “Jak chceš.” Jen její poklad byl v zóně zákazu. To ale nevadilo, protože už když jsme se vleže objali a propletli nohama, krásně se mi jím třela o stehno, lehce vzdychala a byla dost mokrá.

Mazlení s Miou bylo vůbec fajn. Moc se sice zvukově neprojevuje, ale když se projeví, člověk ví, že je to opravdické. Sama při mazlení nezůstává pasivní, ale snažila se mé doteky oplácet a byla dost kontaktní.

Po nějaké době došla řada na masáž. Mia má moc příjemné dlaně, které krásně hřejí a umí používat předloktí a klouzat i tělem. I když  je opravdu hodně štíhlá, s dokonale plochým bříškem a drobnými ňadry, je klouzání prima.

Sám jsem si za chvíli řekl o otočku, která nebyla problém a Mia klouzala po mě zepředu. Nemá zatím nijak rozsáhlý repertoár, ale snaží se. To stejné se dá říct o její ruční práci. Když jsem jí chtěl přiučit pár triků, znejistěla, tak jsem toho raději nechal a užil si to, co umí.

Mazlení a mojí péči o její dokonalé tělo (pokud máte rádi vysoké, štíhlé dívky) jsme prokládali lehkým povídáním. Mia umí docela dobře česky, takže s komunikací nebyl problém. Tak jsme došli až do zdárného konce, po kterém následovala očistná sprcha.

Mia je moc hezká, mladá dívka, která se snaží, je milá a otevřená v rámci limitů všem návrhům, co mě napadly. Její masérské kvality bude muset v další recenzi posoudit někdo jiný. U mě dnes mazlivá nálada zcela převládla. Nebyla to žádná divočina, ale zopakuji rád.

Body to body 90 minut + polibky na tělo masérky – 3500 Kč. Čas asi mírně přetažen.

Fotky odpovídají.

https://tapky.info/?4644,mia-avalon-club-604-933-604-604933604

 

mia_084.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 června, 2023 01:29

Holka je co do postavy fantasticka, jestli fotky opravdu odpovidaji … ale 3500.- za mazleni, nic moc masaz, neerotickou myci sprchu a „zonu zakazu“ v kombinaci s leklym „Jak chces …“, to uz je fakt hodne moc.

10 června, 2023 10:08

Husty, mela horke dlane rikas? Otrela se ti rozkrokem o stehno? To musel byt neuveritelny zazitek 🙂 Za tyhle prachy jsi mohl na privatu hodinu mrdat dve holky do trojky

10 června, 2023 13:34
Reply to  Baltar

Otázka je, zda už Mr.Bean takhle někdy zašel hodinu mrdat dvě holky do trojky, zda byly hezké a milé a zda to vůbec stálo za ty prachy.  🤔 

11 června, 2023 11:03
Reply to  Sktr

Trojku jsem na private jednou spontanne zkusil – sel jsem za jednou slecnou, ale na miste mi byla nabidnuta ucast druhe slecny, kamosky co sedi vedle, co udajne nejak zacina a libil jsem se ji, kdyz si me vsimla nekde na chodbe. Stalo me to jen o par stovek vic, nez s tou jednou… kdybych ti rekl, kolik jsem tenkrat platil, asi bys mi ani neveril. Vzpominam na to dobre, kourily me kazda z jedne strany, ta nova mela squirt asi za deset vterin, kdyz jsem do ni dal prsty. Ta druha z toho byla vzrusena, pamatuju, jak na to valila oci a vojela me pak hrozne na konicka. Chvili delala drahoty, jakoze uz jsem mel prsty v kamosce .. nakonec jsem ji rozcakal taky – levackou. Na zaver akce se me ptaly, jestli me muzou dokourit bez. Tak jsem je aspon postrikal.. ta nova to s gustem olizovala, druha pred tim spis uhybala.

10 června, 2023 18:59
Reply to  Rowan_Atkinson

Prirovnal bych to asi k tomu ze si nekdo koupi kolo za 100 tisic a vic. Za tim taky pobezis a budes mu rikat ze se zblaznil, ze za to mohl mit dve ojety auta ?
Tobe se to prici protoze si myslis ze kdyby nebyly maserny, tak by ty holky pichaly na privatu. Ver mi ze nepichaly. Kdyby privat byly ochotne akceptovat, tak by tam uz davno byly, protoze je to mnohem min namahavejsi prace podrzet, kde je za 15 minut hotovo (i kdyz vsichni pisou jak do toho hodinu busili 😀 ), nez hodinu nekoho masirovat a snazit se vytvaret nejakou erotickou atmosferu 😉 Navic u nekterych maserek je ta simulace sexu a pocit tak paradni, ze si vetsinou myslis myslis ze ses v ni. No nejsi, ale mas to bez gumy, strikas na ni a zazitek lepsi nez sex.

11 června, 2023 09:48
Reply to  pepino55

To je hodne pitomej primer 🙂 kdyz si koupis drahe kolo misto ojetiny, budu ti tleskat. Ty si ale kupujes nejaky podelany elektrokolo, misto bezneho kola a tvrdis, ze u toho jen nesedis jako chromej, protoze prece taky drzis riditka, projizdis krajinou a je to navic lepsi zazitek, nez na normalnim kole, protoze nemusis drit, je to sice jen takova simulace sportu, ale je to pro tebe lepsi zazitek, protoze to za tebe odmaka kolo.

Tak ty jsi mel u maserky pocit, ze jsi byl v ni, i kdyz se ti o nej jen trela? 🙂 no a ted si predstav, ze na privatu budes skutecne v ni, nebude to jen pocit a u tech normalnich je beznym standardem, ze ho na konci vytahnes, sundas gumu a pocakas ji telo.

Sam tvrdis, ze je pro tebe simulace sexu lepsi, nez samotny sex. Vidim to uplne stejne a jen mi to prijde hloupy. Davas vic penez za simulaci, nez za real akci.

Co se tyce slecen a jejich preference pracovat v salonu – nevim podle ceho soudis, ja znam teda mnoho pripadu, kdy slecna presla a zacala delat jen tyhle simulace. Vydela si tim vic a je to proste jen simulace, nehrozi takova moralni kocovina. Pro privaty je treba tezky pretahnout holku, co delala masaze – nemuzou ji dat takovou provizi, protoze chromej masaznik sype jako divej, nemohou ji asi ani zarucit tolik klientu. Tyhle presuny slecen do sfery simulace jsou naopak podle me dost caste.

sexydrapky
11 června, 2023 10:05
Reply to  Rowan_Atkinson

Teď si představ, že pro někoho je sex víc než jen strčit péro do vagíny neznámé holky😄

11 června, 2023 21:58
Reply to  sexydrapky

Jo, ale i to má pro chlapa své kouzlo….😁

sexydrapky
11 června, 2023 17:12

Jako 3500 za 90 minut je přepal😄 ale upřímně ani moc té recenzi nevěřím, nebudu lhát

13
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx