Erotické masáže Praha

Alexandra – Alexsandra relax masérka

Alexandra bohůžel web s možností výběru volných termínů nemá. Domluva je přes Whatsapp nebo telefon.

Já se domlouval přes Whatsapp. Ptal jsem se kdy mají nejbližší termín. Řekla mi že za půl hodiny (což fakt oceňuju).

Upozorňuju že jsem žádost o termín posílal v sobotu v noci kolem 22:00.

Dorazil jsem v sobotu v 22:55 a odcházel v neděli v 1:30 (door to door hodiny 2 a 35 minut).

Samotná masáž přetažena o 11 minut. Celkem door to door přetaženo o 35 minut.

Časový ojeb nebyl, spíše naopak.

Šel jsem tam primárně protože já potřeboval opravdu namasírovat celé tělo (ztuhlá záda, ztuhlý krk, prosezená zadnice z věčného sezení u počítače).

Tato recenze může být trošku zaujatá mým nadšením z toho, že mi uvolnila/odblokovala opravdu celou ztuhlou páteř a že mě vzala v dost nestandartním čase.

Důvodem proč jsem vybral tuhle masérku je to, že má vířivku (= teplá pod tlakem bublající voda).

Adresa salonu je Praha, Lublaňská 37. Je to kousek od stanice I.P. Pavlova. Je to normální barák činžák. Salon není nijak označen, je to anonymní. Když jste u dveří tak jí zavoláte nebo pošlete zprávu na Whatsapp a ona přiběhne otevřít. Je to hned v prvním patře, takže se nejde daleko.

Dělá tam asi sama.

Vzal jsem 2 hodiny masáž. Ty 2 hodiny bych doporučil i ostatním, hodina je fakt málo na masáž pokud chcete opravdu kompletně namasírovat celé tělo. Bál jsem se, že to bude moc dlouhé, ale nakonec jsou 2 hodiny ideál. Po 2 hodinách jsem měl promasírované fakt celé tělo akorát.

Na pokoji jsou 2 křesla a stoleček, aby se bylo kde převléct. Vířivka je na pokoji. Na pokoji je i futon. Má tam i složenou masážní lavici, ale tu jsme nepoužili.

Nejdříve sprcha (lze společná pokud si řeknete, ale je jen omývací).

Sprcha je sice mimo pokoj, ale vypadalo to, že v tom bytě jsme sami. Každopádně pro přesun do sprchy jsem dostal čistý velký ručník. Sprcha je hned za dveřmi pokoje, takže se jde jen 2 metry s ručníkem kolem pasu.

Pak jsem šel na do společné vířivky. Tam vlezete již nahý a přijde tam za vámi nahá masérka. Vylezl jsem z ní po cca 10 minutách krásně nahřátý a pomazlený.

V té vířivce se primárně mazlí – moc příjemné. V té vířivce nemasíruje penis, ale jen varlata a svaly na těle  -protože logicky nechce, abyste se vystříkali ve vířivce, což ona sama řekla. Takže ta vířivka je čistá.

Klidně bych v budoucnu v té vířivce zůstal déle (aspoň 30 minut), je fakt příjemná a je fakt příjemně horká. Tou vířivkou jsem si dost nahřál svalstvo – člověk je pak víc takový vláčný.

Pak přesun do rychlé sprchy (sám) a následně přesun na futon.

Většinu masáže mě fakt masírovala svaly (chtěl jsem to tak).

Záda, nohy a krk mě rukama namasírovala fakt poctivě, fakt do hloubky. Dělala to celou váhou těla.

Na masáž používá více druhů olejů – jeden teplý a nějaké i neohřívané. Začíná tím opravdu teplým ohřátým olejem (má na to takový elektrický přístroj, který tu nádobku s olejem nahřívá).

Na masáž penisu a varlat používá kromě ruky a nohou i takzvaný tenga egg (elektrické vibrační vajíčko, cca 3x3x5 centimetrů), který si dá do prstu gumové rukavice. A tu rukavici si obleče na ruku i tím vajíčkem. A s tou rukavicí a vibračním vajíčkem vám pak jezdí všude.

Honí vám s tím vybrujícím vajíčkem penis a masíruje varlata.

Musím teda říct, že tohle s tím tenga egg bylo lepší než sex – i když teda ona sama říká, že sex neprovozuje 🙂

V jednu chvíli si tu rukavici svlékla z ruky a ten zapnutý silně vibrující tenga egg mi strčila do zadku za současné masáže varlat a penisu. Takhle to zní hrozně strašidelně ale kupodivu to bylo příjemné – asi protože to bylo současně s tím jak mi jezdila naolejovanou teplou rukou po varlatech a penisu. Kdyby to bylo samostatně tak by to asi bylo divné, ale takhle to bylo naopak pozitivní.

Varlata masíruje i když jsem ležel na břiše – i s tím tenga egg i bez něj. Prohrábne naolejovanou rukou mezi nohama tak, že jsem z toho měl orgazmus.

Ta opravdová masáž začala pro mě reálně až poté co jsem se udělal. Protože teprve tehdy jsem se uvolnil a ona mě mohla do hloubky promasírovat svaly…

Masáž jela na více kol – nejdříve jsem ležel na břiše, pak jsem ležel na zádech, pak zase jsem ležel na břiše a pak zase jsem ležel na zádech…

Na masáž svalstva použila něco co vypadalo jako váleček na válení těsta, ale s více malými užšími válečky – tím ty svaly projede až na kost a odblokuje zkřížené svaly. Drží to obouručně a jezdí s tím po zádech, zadku, nohách a krku.

Různě mi natáčela hlavu aby se dostala k určitým svalům na krku.

Pro masáž zad a nohou použila i nějaký kartáč – tím svaly prokrvila.

Namasírovala mi rukama svaly na mém prosezeném zadku tak, že jsem cítil nervy, které jsem několik let necítil (v pozitivním slova smyslu).

Taháním za ruce se jí podařilo mi odblokovat zablokované svaly/klouby v oblasti krku a hrudníku. Párkrát to fakt pěkně příjemně ruplo, jak s to uvolnilo.

Výsledek je že opět můžu otáčet celou hlavou a hýbat volně rukama.

Pak ještě používala takový rotační váleček s bodlinami – to fakt příjemně šimralo.

Pak ještě používala takový kovový pařát s 20 kovovými prsty – tím příjemně šimrá po celém těle – máte při tom pocit, že na vás šahají 2 ženský najednou.

Při masáži líbá po celém těle, ale se zavřenou pusou.

V jednu chvíli jsem hlavu vysloveně vraženou mezi jejíma prsama, když jsem ležel na zádech a ona jezdila tělem po mě – zajímavý zážitek.

Celkem jsem se udělal 2x. Ale orgazmus bez ejakulace jsem měl tak 4x.

Jediný zákaz je šahat mezi nohy – když to uděláte tak nic neřekne ale ruku vám jemně taktně přesune na svá prsa.

Věk bych řekl tak kolem 30, možná 34. Prsa má tak přírodní 3, nechá si na ně šahat dle libosti. Femme fatale to není, ale dohání to prací na 110%.

Poznámka k fotkám vystaveným v reklamě: Je to možná ona, ta fotka je ale starší. V reálu má uvolněnou kůži na břiše, to ale nevadí. Já sám mám pupek takže tohle neberu jako mínus.

Není to češka, ale mluví celkem obstojně česky.

Na konci jde s vámi do sprchy aby vám omyla olej (je fakt jen omývací).

Na konci vám dá přednášku o tantra masážích (to je zdarma, není to počítáno do času).

Celkové hodnocení:

Masáž svalů 10 z 10. Masáž svalů byla tak do hloubky, že jsem to cítil i 2 dny po masáži.

Masáž lingnamu: tak 11 z 10 (kvůli tomu vibrujícímu tenga egg, je to lepší než sex).

Opakování: Ano. Ale příště bych byl déle ve vířivce, aspoň tak 30 až 60 minut namísto 10 minut (moje blbost že jsem z ní vylezl tak brzo). Možná si příště vezmu 3 hodiny. Tři hodiny dává smysl brát jen pokud byste první celou hodinu strávili ve vířivce.

Nabízí 2 typy masáží:

  1. masáž tělo na tělo a ukončení rukou, 1800 Kč za 60 minut
  2. mix masáž, 2000 Kč za 60 minut

Liší se v tom, že ta dražší obsahuje navíc vířivku.

Objednána „mix masáž“. Součástí té masáže je vířivka, masáž tělo na tělo a ukončení rukou, tantra.

Já jsem objednal 2 hodiny za celkem 4000 Kč.

Odkaz na profil dívky zde:

https://www.tapky.info/?4602,alexandra-alexsandra-relax-maserka-775-675-451-77567545

img0000.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 června, 2023 07:10
Reply to  k69

Ano má to v pronájmu ,po masáži jsme ještě dlouho drbali …. dokonce pracovala v imfiniti …

21 června, 2023 07:13
Reply to  k69

Vidíš já právě nechctěl reagovat na to , co jsi psal , jednak to byl nový zážitek pro mně a jestli to uměla TEggem jsem si nebyl ani trochu jistý … detailista z tebe ..
J epravda že Saša neni ten typ co d pohledu se líbí , ale masáž opravdu NO1 kvalita …. 🤗 

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx