Erotické masáže Praha

Alexa – Candyshop

Komunikace a objednání přes WA v pořádku. Vstup rychlý a diskrétní.

První dojem: Alexa je vysoká pěkně stavěná dívka – její tělo je pevné, lze věřit, že často navštěvuje posilovnu, což v rámci hovoru zmínila. Prsa jsou menší, stejně tak bradavky, nicméně na dotyk ochotně reagují. Zadek krásný, pevný. Ovšem nejvíce mě na první pohled zaujaly její plné rty. Přiměly mě k zakoupení líbání. To se později ukázalo jako dobrá volba, i když rty jsou pravděpodobně mírně upravené (ale citlivě, žádný „kačer“). Žádné tetování jsem nepatřil.
Komunikace příjemná. Slečna chce vyhovět. Čeština slušná, občas v zápalu masáže přešla do angličtiny. Jazyková bariéra ne.
Opět ten malý pokoj s sprchou a zrcadlem na stropě (už jsem ale poučen).

Sprcha: společná. Po úvodním spíše neutrálním dialogu vše začíná ve sprše. Je velmi nablízko a orientovaná k prvnímu výstřelu, který odmítám, i když to bylo na hraně – kombinace toho krásného těla a polibků byla velmi elektrizující. Co dle mého soudu stojí za zmínku, je hlasový projev slečny, který je velmi výrazný (doufám, že upřímný).

Na břiše:
Jako největší klad části na břiše počítám ruční masáž. Alexiny ruce jsou na těle velmi příjemné a je znát, že vaše tělo umí dobře nacítit. Jsou lidé, kteří mají od přírody talent „sahat na ostatní“, a do téhle skupiny bych si dovolil zařadit Alexu. Navíc i v rámci úvodní masáže u mě byla hezky nablízko a já tak netrpěl „separační úzkostí“ a slečně se také mohl věnovat. Kredit zaslouží za to, že byla i v omezeném dosahu zrcadla (také mě později upozornila na zrcadlo na stropě). Občas příjemně a nešizeně rukou pomačkala koule a kamaráda udržovala ve střehu. A dokonce na břiše došlo i na líbání. Trochu logisticky náročné, ale vynikající. Část body to body hodnotím spíše neutrálně, ale svůj účel splnila. Mám za to, že oba jsme byli připraveni na otočku.

Na zádech:
Po otočce už o masáži nemohla být řeč. Bylo to hodně ve stylu GFE. Objetí a líbání a vzájemné osahávání. Opět zmíním hlasový projev, kterým vás Alexa navádí – měl jsem pocit, že si masáž chce také maximálně užít. Různě se po sobě převalujeme. Dostanu se až dolů k práci s jazykem, kterou slečna dokáže ocenit a ohodnotit. Pak jsem naveden do pozice 69, kde je velmi těžké s „plnými ústy“ nekapitulovat. Dokázal jsem se ještě chvilku ovládnout a požádat o změnu pozice, objímáme se a líbáme. Slečna na mě všelijak „doráží“, je vidět, že ji ruční práce baví. Kapitulace je neodvratná s vyvrcholením na její tělo. Zůstáváme v objetí, s hygienou se citlivě počká po doznění. Pokec, sprcha a domů. Čas přetažen.

Slečna mi dala velmi intenzivní zážitek, v průběhu kterého se nedalo poznat, že se jedná o komerční službu. Naopak jsem měl pocit, že chemie zapůsobila na obou stranách.

1h pussycat 2200,- (v akci) plus líbání (500,-)

https://tapky.info/?4546,alexa-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

 

alexa-7.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx