Erotické masáže Praha

Violette – Rabbit Hall

Objednání po chatu na jejich webu bez problémů pár dní dopředu. Na místo jsem dorazil o pár minut dříve (asi o tři), nicméně jsem byl hned vpuštěn dovnitř. Po přivítání jsem dostal pusu na tvář a byl odveden na pokoj. Po společné sprše, která byla jen lehce erotická jsme začali s masáží.

Část na břiše byla již velice erotcké, se šimráním na pytlíku a s otíráním prsou o záda a zadek.

Asi po deseti minutách masáže jsem měl pocit, že už nikam dál nesměřujeme, tak jsem se otočil. Část na zádech byla také velice příjemná, Violette o mne velice hezky pečovala, občas si ho dala mezi prsa, hezky se u toho usmívala a průběžně se mi krátce dívala do očí (asi sledovala, jestli se mě to líbí). Celá masáž byla velice kontaktní a mazlivá. Určitě patří mezi ty nejlepší co si pamatuji.

Dobojovali jsme o něco dříve, tak jsme si potom ještě chvilku v objetí povídali. Když jsme šli do sprchy, tak mi Violette, jak už tu někdo psal, řekla, že při dalších masážích má ve zvyku toho dovolit více (přesně co měla na mysli nevím, nespecifikovala to). Po pravdě nevím co mohu při eventuálních dalších masážích čekat za bonusy, ale asi to budu muset zjistit (nebo to prozradí někdo z jejích stálých zákazníků?). 

Opakování i doporučení určitě ANO.

Masáž: Tělo na tělo Délka masáže: 60 minut Cena: 1900,– (ve slevě)

Hodnocení slečny:

Masáž: 10/10 Atmosféra: 10/10 Obličej: 8/10 Prsa 8/10 Zadek: 8/10 Nohy:8/10 Břicho: 8/10

Smějící se smajlík.

https://tapky.info/?3288,violette-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

violette.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx