Erotické masáže Praha

Leila – Rabbit Hall

Rozhodl jsem se vrátit něco komunitě a tak jsem poprvé zašel k masérce bez recenze. Dělám si legraci – prostě když jsem uviděl na webu RH indonéskou masérku (pro mě exotika), tak jsem ji musel navštívit, ať už měla recenze nebo ne.

Objednávka klasicky rychle a bez problémů, tu už komentovat nebudu. Prostory fajn, sprcha na pokoji. K masérce – Leila je malinká a já také žeru, a pokud se vám líbí asiatky tak i velmi hezká (taky do obličeje). Prsa hezký, ale tvrdší na dotek, tohle budou silikony, ne jak se uvádí na webu, ale nějak mi to nepřekáželo. Zadeček k sežrání. Prostě opravdu pěkná holka z Indonésie. Obával jsem se potenciální jazykové bariéry v případě, že by Leila nemluvila srozumitelně ani česky ani anglicky, ale angličtinu má velmi dobrou a neměli jsme vůbec žádný problém v komunikaci. Přestože podle všeho není zkušená masérka a řemeslo se zřejmě ještě jen učí, je to uvolněná veselá holka a cítil jsem se dobře v její společnosti.

Začali jsme klasicky společnou sprchou, kde jsme se pěkně vzájemně “seznámili”. Nebyla to žádná erotická show, i když Leila byla evidentně připravena na první výstřel už ve sprše (tomu se obecně vyhýbám). K samotné masáži – je podle mě vidět, že Leila masáže začala dělat jen nedávno. Dost se to lišilo v podstatě od všech masáží, které jsem dosud zažil. Na břiše mi trochu pomasírovala záda a končetiny, poseděla na mě a párkrat se svezla, měl jsem z toho dojem, že neměla nic připravené, bylo to všechno „casual“, jako když vám doma přítelkyně nepřipravena nabídne masáž. I na to břicho jsem si automaticky lehl na začátku sám, ale měl jsem dojem, že Leila byla připravena začít rovnou na zádech. Velmi rychle mě každopádně otočila a začali hrátky. Pokračovalo to v podobném duchu, což znamená, že se to moc nepodobalo na profesionální masáž, ale spíše na hraní s přítelkyní. Každopádně všechno došlo do zdárného konce. Co se týče doteků tak zákazy žádné, žádné komentáře, Leila nikdy necuknula. Obecně jsem z ní měl dojem, že (a) je velmi „client-oriented“ a (b) je otevřena tomu si to také podle možnosti užít, i když převažuje (a). Obecně jsem se s ní cítil jako s holkou, se kterou jsem se v ten večer seznámil v baru, spíše než s masérkou. Na konci sprcha, do které ke mně automaticky vlezla, poumývala mě a nechala poumývat sebe.

Ve výsledku dám za vzhled, charakter a celkový přístup pozitivní smajlík, ale doporučení bych podmínil tím, jaké máte obecně od těchto masáží očekávání. Leila evidentně neměla (zatím?) profesionálně připravenou choreografii a to může toho, kdo přijde „na hotovo“ potenciálně zklamat. Je to ale fakt supr holka, která se vám bude snažit maximálně vyhovět, takže pokud byste si chtěli masáž naaranžovat sami, Leila je na to ideální.

tělo na tělo / 60 minut / CZK 2,100

https://tapky.info/?4634,leila-rabbit-hall-774-910-918-774910918

IMG_0569-1.png IMG_0568-0.png

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx