Erotické masáže Praha

Sofie – Infinity

(Psáno jako vzpomínka, ale někomu to může pomoc v rozmýšlení.)

 

Přidám se i já do této skupiny vypravěčů.

Píše se 26.05.2023 a po velmi náročném a stresujícím dnu si říkám, že dneska je ten den, kdy je čas něco poprvé vyzkoušet. A tak jsem nasedl na vlak a začal hledat kdo je kde volný.

Po rozmýšlení jsem se rozhodl, že zamířím k Infinity na I. P. Pavlově a jmenovitě k Sofii.

Domluva a operátorem příjemná. Vedle adresy, kde se nachází tento podnik se nachází i jakýsi PUB, takže je tam poměrně dost lidí a pro někoho to může být nepříjemné.

Ještě než vystoupím na poslední schůdek prvního patra, tak už se otevírají dveře, ve kterých stojí Sofie a ptá se jestli mám rezervaci. To jsem potvrdil a jelikož nejsem velikostně malý člověk. (Jak do šířky, tak do výšky.) Tak jsem ji chtěl ujistit, že se není čeho bát. Každopádně tahle informace pro ni byla pravděpodobně zbytečná a nebo ji nerozuměla na 100%. Zul jsem boty a zamířil do pokoje.

Zeptala se, jestli jsem tu na 60 minut. Trošku mě zarazilo, že se neptala na typ masáže. A rovnou přešla, jestli půjdu do sprchy sám nebo s ní. Zvolil jsem, že půjdu sám. Nechci si odpálit všechny zážitky na první masáží. Čekal jsem nějaký sprchový kout, ale to byla opravdu vana/vířivka 😀 Asi se dá taky za příplatek vyzkoušet, ale nezkoumal jsem. Během sprchy mě jednou vyruší Sofi, že jestli už jsem. Nacož odpovídám, že ještě minutku.

Náhle odejdu z koupelny, rozhlížím se, jestli nikde nikdo a jdu do místnosti. Za malý moment za mnou přijde taktéž a už mě instruuje. Ať si lehnu na břicho.

Na začátek zapojuje především lokty a nohy. Postupně po mně začíná klouzat svým tělem a moje mozkové buňky začínají pociťovat nové pocity. B2B je poctivá, zapojuje jak bříško, prsa i zadek. Už tohle pro mě byla výhra. Nechtěl jsem mít přehnaná očekávání. Mých intimních partií si moc nevšímala, ale i tak jsem začínal cítit dole tlak.

Asi se najde pro mě jedna menší vada, ale jakožto zástupce mladší generace jsem měl občas problémy během toho zážitku rozluštit co mi říká. A zároveň, když jsem já promluvil, občas to bylo nadvakrát.

Každopádně i bez toho šla erotika dost cítit. Sofi vycítila můj pohyb rukou směrem k ní a propletla prsty. Občas jsem k ní přihodil nějaký kompliment. Aby nebylo úplné ticho. A pak bych vypíchl situaci, kdy jsme se zasmáli, že jestli mi 18 opravdu už bylo. Ale opravdu to bylo vtipně pojaté.

Přibližně po 15 minutkách přišla instrukce, že můžu jít na záda. A pro moje oči se přeřadil převodový stupeň z dvojky hodně vysoko. Až mi z toho nezbylo moc vzpomínek. Protože jsem to doslova hltal. Tak si zkusím shrnout, alespoň to co v hlavě zůstalo.

Dotekům z mé strany se nebránila, zkusil jsem i lehký dotek na intimní partie a žádné zastavení nepřišlo, ale hoši opatrně ne že mi ji zkazíte a přijde se zákazy. Jediné co, tak jsem ji neměl lechtat na nohou. Což jsem provokativně vyzkoušel.

Kolem 90% veškerého času na zádech se věnovala tomu dole. Proběhl lehký titsjob, otírala se mi o něj prakticky všemi částmi těla. A vyzkoušela jak moc na mě bude fungovat i to, když si dá kousek od něho pusu. Tam jsem cítil lehčí tlak, ale ještě se mi to povedlo ustát, možná i ona to vycítila.

Co mi utkvělo v paměti nejvíc byla pozice, kdy jsem jí podal ruku na propletení a ona mi navázala oční kontakt, který držela a stále se přibližovala k mému obličeji. Až jsme se dotýkali nos/nos. Každopádně moje reakce musela být k nezaplacení, protože jsem se začal smát, jak je možný že jsem si na poprvé vybral někoho, kdo mi dokáže navodit pocit, „že ji nejsem úplně u prdele“. Jenom se modlím, aby to vzala v dobrým, každopádně všechno pokračovalo sladce i dále, tak asi dobrý.

Blížíme se do finiše, kde oba tušíme, že to každou chvílí přijde. *Bál jsem se, jestli z té nervozity se vůbec budu moc udělat*. A dokončovala v pozici, kdy jsem měl možnost si sáhnout na její zadeček k tomu přidala pár zvukových efektů a už jsem jim vymaloval zdi. Ne doslova samozřejmě.

Dodala, že jsem dobrej a že by to chtělo někdy zopakovat. Upřímně nevím kam tím chtěla úplně mířit s touhle informací. Ale bral jsem to jako fajn kompliment. Jestli za tím stalo něco víc, tak jsem si toho nevšiml.

Během mého vzpamatovávání se z toho co se stalo. Si ke mně sedla a snažili jsme se prohodit pár slov o její minulosti, kde byla. Kam by se chtěla podívat. Ale tohle mi přišlo, že bylo spíš z důvodu, že byla plná koupelna a už asi na ni začala doléhat únava. Protože po mně už šla uklízet a potom domů.

Sprcha tentokrát společná a vysloveně očistná, ale to bylo naprosto v pořádku. Noo ve sprše zandala hlášku, že mám prsa větší jak ona. Pokud by to řekla někomu citlivějšímu, dost pravděpodobně mu totálně zkazí celý zážitek a bude myslet jenom na tohle. Naštěstí já vím, kdo jsem, vím jaký jsem. A vím, že probíhá pomalý, ale zdárný progres. Takže jsem se usmál, odpinknul ji, že by si měla něco ode mě půjčit a šli jsme zpátky na pokoj.

Tam mi došlo, že vlastně jsem si nevybral typ masáže a jestli přijde s tím, že tohle vše co předvedla bude za příplatky, tak asi nebudu mít páky ji to nějak rozmluvit. Naštěstí přišla s 1900. I jako chudý student, jsem ji nechal drobné dýško. Pusa na rozloučenou. A potkávám nějaké Němce co se baví o fotbalu po slezení do přízemí.

Pokud to někdo dočetl až sem, tak ho obdivuji a může se ozvat do com. Já to shrnu tak, že když pominu mírnou jazykovou bariéru, tak jsem si to velmi užil Sofi nebyla nepříjemná, zajímala se, snažila se mi udělat pěkný zážitek a to se jí i povedlo.

Jestli bude ona vzpomínat na mě, to spíše nee. Každopádně já jakmile naspořím něco málo ve svém studentském životě, tak nevylučuji, že za ní někdy zajdu si vyčistit hlavu.

 

Klasická erotická masáž – 1900,-

60 minut

Hálkova 6, Praha 2

 

https://tapky.info/?4369,sofie-infinity-spa-603-373-881-603373881

BFAB2ECD-330A-4C10-A25C-33DB37416C9F-385x577-2.jpeg 1AF1D521-B835-41BB-A584-76F9244AA0CB-385x577-0.jpeg 19DF8705-00F7-4418-A712-80F34BEC06A5-385x577-1.jpeg

5 5 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 května, 2023 11:16

Hele studente, ještě si se nenaučil, že se nesmíš takhle provařit s datumem, leda bys to dělal schválně. To jsi jí rovnou mohl říct, že jsi student z Kolína a napíšeš jí recenzi. 😋  😝 

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx