Priváty v Praze

Mia Top (bývalá Lili, Lia, Elis, Ela)

Podnik: Mia TOP
Typ podniku: Privát
Barva vlasů: Blond
Věk: 20 let
Výška: 169 cm
Váha: 55 kg
Prsa číslo: 3

zavolat605 411 481

Placeno 2000/0,5h za klasiku

Jak už jsem zmiňoval, kdysi měla více jmen: Ela, Elis, Lia …nyní si jméno změnila. Proč asi? Protože má celkem hodně blbou reputaci a přístup. Kdysi byla alespoň štíhlá, ale nyní se již projevuje její neláska k sportu, její tělo už špekovatí. Takže bacha na neaktuální fotky, které jsou mnohem horší než realita. To ovšem není to nejhorší. Přístup má něco ve smyslu udělej se a nazdar, ochoty mění neochotně nebo je vůbec nedělá  kvůli kolenu (se kterým má problém).

Proto Vaše sexuální fantazie končí tam, kde končí její přístup. Není v sexu uvolněná jako např. Lenny ze žhavých koťat. Proto se všechny recenze včetně mé shodují na tom, že je to s ní na prd. Není nějak zlá to ne, ale vůbec se svou sexuální energií nehodí na tento typ práce. V bytě má svoji kočku a po sexu se automaticky stahuje pryč do druhého pokoje. Komunikace 0. Vizuál špekovatí.

Necválá ani na koníčkovi, takže si neužijete výhled na prsa (skrz kolena). Hodnotí 2/10.

Zde neztrácejte čas. Tohle individuum se nevyplatí sponzorovat. Lenny z koťat byla mnohem lepší, štíhlejší a lepší přístup.

sex.cz/116584

img0000.jpg

2 1 vote
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
22 května, 2023 07:49

thank you for this review, I was tempted to test her and the pics looked familiar, now I won’t.

yan
1 června, 2023 10:41

souhlasim, neaktualni fotky jsou zlo!
ocekavani minus realita = frustrace.
ja byl u „elis“ loni kdyz to fotila… jedna z nejhezcich holek u kterych jsem byl, nadherny oblicej, prsa, zadek etc, ale pristup jak popsano vyse – opak gfe. cekani, odbihani, nulova iniciativa, znudeny vyraz.
alespon se nechala lizat, prstit a konicek nejlepsi co jsem zazil, takovy twerkovani na peru s prsama na obliceji… asi aby to mela rychle za sebou. nemela 🙂
za me 6/10.
lenny je uplne jina liga, uplne jina sluzba, ikdyz taky lehce pribrala.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx