Erotické masáže Praha

Sacura – Rabbit Hall

Za Sakurou už jsem párkrát byl, protože je za mně jedna z nejvíc empatických masérek. Přijde mi, že vždycky přesně vycítí, jestli chcu nežný relax, nebo i trochu divočinku. Navíc ty její oči, kdo byl, ten ví.

Objednání v Rabbitu vždy rychlé přes whatsapp, tahle návštěva na Vinohradech, kde to mám raději než Anděl. Jediné co, tak párkrát už jsem tam při odchodu potkal dalšího masážníka na schodech, to by mohli dopilovat, protože to je takové trapné jak tam jdem naproti sobě a klopíme oči do stran, nebo srázu začne kolega něco ustavičně hledat v telefonu, tak že málem spadne z schodů.

Co se mi na Sakuře líbí, tak si docela pamatuje předchozí návštěvy, takže se dá v konverzaci navázat na minule, to fakt cením (jen pro lidi co maj rádi soukromí, tak bacha na jazyk, fakt si pamatovala i docela detaily co jsem jí o sobě říkal). K postavě, za mně hezky žensky tvarovaná na správných místech, zadek pevný, na stehnu černé tetování, které je poměrně velké, ale mně to na ní přidává nádech exotiky a k Sakuře mi sedí, ikdyž normálně moc tetování nemusím.

Sprchu spolu jsem tentokrát neplánoval, ale Sakura tam ke mně stejně hopsla, když se vrátila s pitím a olejem a jelikož jsem měl pořádně nabito, tak jsme nakonec zvládli první kolo už tam. Pak přesun na matraci a zde B2B, kde se Sakura krásně nastavuje, používá ty svoje sice trochu povislá, ale zato velká a přírodní prsa, takže před otočkou už jsem zase oživený.

Na zádech super B2B, titfuck (k tomu má fakt ideální prsa), mezi nohy si lehce sáhnout Sakura nechá a v mé oblíbené 69 to už neudržím a kropím podruhé. Pak moje oblíbená část masáže se Sakurou, ležení, hlazení, povídání a koukání do jejích očí. Sakura je údajně z Kazachstánu, i když kořeny má prý trochu jinde, nějakou dobu už tady je a česky se dá domluvit úplně v klidu.

Na závěr společná sprcha, kde nás poctivě umyje od oleje, teplé objetí, platím 1,900 (+100 dýško) za hodinu B2B a odcházím s úsměvem na tváři. Doporučit musím, opáčko časem další určitě.

Obličej: 9 (ale oči 12)
Postava: 8
Masáž: 9
Přístup: 10
Celkově: 9 usměvavý smajlík

https://www.tapky.info/?3762,sacura-rabbit-hall-774-910-918-774910918

88C85EFA-3510-49DC-A357-68F56E1D789E.png

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
20 května, 2023 17:02

Mohl bys mi vysvetlit proc davas za kazdou recenzi asi milion enteru (prazdnych radek) ktere musim po tobe mazat ??????

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx