Priváty v Praze

Natálka – Club Holy

Tohle byl tak hroznej zážitek, že jsem si kvůli tomu založil profil.

Domluva po telefonu byla dobrá, hledal jsem něco v noci. Po příjezdu jsem vpuštěn do domu do místnosti s barem, kde sedí kolem půlnoci pár rusky hovořících jedinců, a je tam takovej smrad, že barmanka/operátorka bere do ruky osvěžovač vzduchu.

Po chvíli přichází Natálka, jdu s ní dolu. Beru půlhodinu s nočním příplatkem, platim 1600. Na jinou dobu se domluvit nedá. Pokoj ujde, jsem vyslán do sprchy. Sprcha je mimo pokoj na konci chodby, voda teče dobře, jinak kamrlík hroznej. Vracím se na pokoj a tam už sedí svlečená Natálka. Je vysoká, věkově to může být uváděných 23 až možná třeba 28. Tělo má krásný, momentální účes jí moc nesedí podle mě.

Jsem utahanej z práce a tak jsem si poručil na začátek trochu masáže. O masáži se moc mluvit nedá, spíš se o mě tak jednou rukou opírá. Otáčim se tedy, nasazuje mi gumu a začíná kouřit. Kouří dobře, nicméně při kuřbě zjišťuju, že se na ní NESMÍ SAHAT. Semtam vydá zvláštní zvuk, jinak je docela mimo. Nasedá na mě, sahat nesmim, pohled hezkej, ale velkej rajc to neni. Po chvíli jdu na ní, polohu zaujala příjemnou, ale k čemu, když se nesmí sahat a ona si začne po chvíli prohlížet svoje ruce. Velim tedy zezadu, to sice chvíli docela šlo, ale projevila se tam slabší hygiena, trochu jí zaváněl zadní otvor. Pak navíc začala spekulovat o čase.

Když chci vypadnout, musim čekat, až převleče postel.

Celý to byl hroznej bizár, jestli můžu doporučit, do Club Holy nechoďte. Prostředí spíš mizerný, divný lidi. Samotná akce tragická, i když holka by to byla za normálních okolností krásná.

Vyhozený peníze: 1600 / půl hodiny sex + orál s kondomem

https://www.tapky.info/?4621,natalka-club-holy-605-556-080-605556080

6188.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx