Erotické masáže Praha

Eli – Infinity

Bude pro mé těžké recenzovat objektivně tuto dívku neboť mě proste okouzlila.

Už při vstupu jsem věděl, že jsem se nespletl. Vítá mě usměvavá dívka, snědý, jižanský typ – černé vlasy, uhrančivý pohled pod černým obočím, plná, dle mého neupravovaná ústa, hezký nohy. Hojně potetovaná, což mě taky docela bere.

To co mi učarovalo a brzy se projevilo, je povaha Eli. Během krátké chvíle mám pocit, jakoby jsme se znali už dlouho a cítím se jako s kámoškou někde na chatě. K tomu přispívá i dobrá čeština, neboť Eli je Češka. Vtip, otevřenost, ochota, přirozenost a taková správná drzost jsou povahové rysy, které mě baví. Patrná je taky vyrovnanost se svým osudem, který ji přivedl k tomuto zaměstnání.

Vás ale určitě zajímá, jak si Eli vedla na matraci. Chvíli před začátkem se ještě dozvídám, že je znamení štír a ano, to co se říká o štírech, je prostě pravda. Ve chvílce byla v místnosti erotická atmosféra, Eli doteky byli elektrizující, pomalé, jisté a příjemné. Kousání a vzdychání do ucha, teplý dech, který voněl (!). Nebylo to o precizní technice, jako spíš o vrozeném talentu. K tomu všemu neustálý výhled na její božský zadek.

Po dohodě jsem chvíli masíroval já ji a doteď mám tu zadnici v kombinaci s útlým pasem vypálenou do sítnice.

Po otočce koukám na čas a mírně jsem znervózněl – začátek jsem prokecal (nelituju), pak masíroval já(nelituju) a nezbývalo moc času. Bál jsem se, že Eli zvolí taktiku honění rychlostí krysího tepu, která mé zaručeně vždy odkrví, ale opak byl pravdou! Eli čas nevyved z míry a pokračovala velmi pomalu, v poloze 69 jsem zažil velmi vzrušující techniku handjobu, s takovejma zvláštníma přestávkama a čas už byl zas jen iluze.. Přeskakuju v recenzích pasáže o bouřlivejch mužskejch orgasmech, cukání a cákání neboť mě to nezajímá a proto si to odpustím i tady. Ale bylo to dost prima. A čas jen mírně přetažen.

No a konečně si taky všímám, že jsem v docela hezķým prostředí, hezký tapety a tak, žádná temná díra. Jediné, co bych podniku vytknul je jediná sprcha, na kterou jsme museli čekat jak na noční tramvaj, ale aspoň jsme ještě pokecali.

Eroticky mix

60min

2400Kč

admin edit: https://www.tapky.info/?3863,eli-infinity-spa-603-373-881-603373881

51353AFF-102C-4CDE-B160-25915ECBBC7D-683x1024.jpeg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx