Erotické masáže Praha

Stefanie – Matahari

Trochu starší zážitek z podzimu, ale Stefanie zas tak moc recenzí nemá, tak se podělím.

Objednávka přes chat na webu, i když ve srovnání například s RH nedostávám žádné potvrzení do mailu. Masáž byla pozdě večer.

Stefanie je pěkná Češka, tady nic nového neřeknu – drobnější, krásný pevný zadek, prsa trochu menší ale pěkné. Fotky obecně odpovídají. Velmi profesionální (tj. relativně chladný) přístup. Společná sprcha, kde se nechala pohladit (bylo mi ale jasné, že intimní místa nemá smysl ani zkoušet), ale sama neměla o nějaké sbližování zájem. Kecali jsme o životě a o jejích plánech – znělo to trochu tak, že ji to tam moc nebaví (možná ne nutně samotná práce, ale konkrétně v Matahari) a drží se stranou i od ostatních masérek. Pokec obecně fajn, i když erotickou náladu určitě nenavedl.

Masáž na břiše byla slušná, sportovnější, i když téměř bez erotiky – nějaké to šuchnutí bylo, ale žádný pokus o něco extra nebo nějaké GFE tam určitě nebyl. Po otočce to bylo o něco erotičtější (jak jinak), ale nic výjimečného. Do cíle mě standardně dovedla. Žádné 69 ani nic podobného. Snažím se najít další slova, ale fakt mě nic nenapadá – ta masáž byla celkově strašně vsední. Do sprchy na konci jsem už šel sám, ani jsem se neptal.

Obecně by Stefanie podle mých zkušeností z jiných zemí jinde odpovídala průměru nebo možná lehkému nadprůměru, v pražském rybníčku je to ale spíše podprůměr (nevím, možná jsem měl dosud spíše štěstí?). Při konkurenci, kterou v Praze má, to podle mě není práce pro ni. Přesto bych jí dal neutrálního smajlíka, protože jsem si odtud žádný vysloveně negativní zážitek také neodnesl. Prostě to bylo celé zapomenutelné.

body-to-body / 60 minut / CZK 2,300

https://www.tapky.info/?3568,stefanie-matahari-salon-773-164-811-773164811

ACD9F2C5-CD22-4BD4-84F1-224E268126E7.png

4 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 května, 2023 08:57

No stejná zkušenost. Mně se u ní libila pouze ruční práce. Tu má myslím zvládnutou dobře. Ale jinak dávala silně najevo jak ji to celé nudí.
Prostě robot..

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx