Erotické masáže Praha

Kris – Number One

Někde jsem slyšel hlášku, že masérky jsou v první řadě ženy a až potom masérky. Souhlasím a musím říct, že Kris je žena s velkým „Ž“. Při objednání mě podnik upozornil, že Kris už je trochu zkušenější masérka, asi abych nečekal nějakou raketu. Zkusit se má ale všechno, a tak jsem vyrazil.
Kris mluví výborně česky, má správný chrapavý hlubší hlas a smysl pro humor. Úvodní konverzace nám tedy příjemně plynulá a já se přes sprchu dostal na matraci.
Od prvního momentu, kdy mě Kris velmi pevně, ale příjemně chytla za hlavu a zavzdychala do ouška bylo jasné, že tahle masáž nebude sportovní a že jsem se ocitl ve spárech divoké kočky, která ví, „kudy běží zajíc“. Tu „domina“ fotku nemá na profilu jen tak. Hned dalším pohybem mi zkontrolovala zařízení a čas od času se vracela na pravidelnou revizi. Vzrušení postupem času utěšeně nárůstalo. Kris po mě velmi dovedně přejízděla, hladila mě, vzdychala a líbala na krk a záda. Využívala celé tělo a navíc všechno bylo propojené s hudbou, malý ale podstatný detail. Ač tahle kočka byla dost divoká nechala se taky pohladit. Takže bylo jasné, že po otočce to bude jízda. Kris mi naposled vleže na břiše požmoulala mého malého přítele (který byl dole dost utiskován) a dala pokyn k otočce.
Chvilku mě masírovala a olíbávala a pak si na mě pomalu najela a rozjela velmi zdařilou imitaci koníčka. Pak jsem si jí k sobě převalil a pověnoval se i jí. Bradavky jí krásně stály a žádné zákazy nebyly (Dovnitř jsem ale nezkoušel). Vyhladil jsem ji ke krásně silnému orgasmu, kdy se celá pěkně roztřepala… A pak si to za pěkně jemného honění mého klacku nechala udělat ještě jednou. Byl jsem pochválen za techniku a pak mi ukázala, že je velmi zkušená a rozhodně ví, kam sáhnout. Vycákala mě s velkým přehledem, nechala mě docukat v náručí. Pak ještě pomasírovala. Pak sprcha a další nezbytností. Čas mírně přetažen.
Kdo nehledáte vychrtlé modelky, ale kvalitní péči, u Kris nešlápnete vedle. Za mě s přehledem strčí do kapsy řadu těch chladných princezen jak z obrázku.

1h secret masáž 2300,- (happy hours)
https://tapky.info/?4377,kris-number-one-massage-777-405-722-777405722

BB4F650A-1DD9-4245-A9A7-15EEEE9F8BB9.jpeg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx