Ostatní

The most annoying things about erotic masseuses – Part 2

It has now come the time to continue with the list of the most annoying things that customers have to face when they visit erotic masseuses (some of them are kind of funny as well). Once again this list refers mostly to masseuses that work outside of the established massage parlors.

My first list referred to the experience before the massage takes place. This second list will be about annoying things that happen during the massage:

1- Errr… do you know anything about massage?: Look, I know that massages may sound like an easy way to make money without having to have sex with a customer. And anyone can do a massage, right? NO!!! Many of us actually expect to have a massage experience. Quite often what we get is more like a „cleaning dishes“ experience: you put the dishwasher liquid in our back and you go round and around and around. We usually call it „spreading the oil“.  So ladies, if you go into the massage business it would be nice if you would at least learn the basics of doing a massage. It’s not asking for too much, is it?

2 – If you do extras, do them for real: Unfortunately in the massage business everything additional is charged as an extra, making the massages increasingly more expensive. But the worst part is that, quite often, the extra that you paid for is not done properly. Once I paid for a shared shower that was more like what happens when you are being searched by the police than an erotic experience itself. Another time I paid extra for kissing and I got kisses like if I was her 5 year old nephew. Extras cost money so ladies, if you do them, try to do them properly, alright?

3- The classic ones: unshaved pussy and phones. These are probably the most common issues that you face when you are a massage customer. How many of us have experienced that unpleasant feeling of a badly shaved pussy rubbing against your body? It’s like having a hedgehog doing a ski trip in your back. Please keep your pussy smooth or grow a jungle, I don’t care, but don’t rub your „toothbrush“ on me. The problem with the phones is that they disturb the massage, even if they are on silent mode. If you want to keep doing business while doing the massage, hire a secretary:) The only vibrating object I like to see in a massage is when the masseuse is using a vibrator on herself.

4- Massaging just one side of my body. Ok, let me explain: when I pay for a massage I expect it to be made in both parts of my body: back and front. What usually happens is that I get massaged on my back and then I get the HE after I turn around.  I understand that some guys like to be wanked for 20 minutes. I don’t, I like to have a full massage. Also, when the HE is taking place usually one of two things will happen: either the masseuse tries to place herself as further away from my hands as possible (so I cannot touch her) or she will place her vagina right in front of my face, expecting that I will play with her holes while she does the HE. It’s a matter of taste but I like my massages to have an intimate ending and not  a race to see how fast can I finish.

5 – „Hello, planet Earth calling!“: Ok, I understand –  you see dozens of dicks every week, you have to deal with smelly and, quite often, rude men. You may be even doing the masseuse job just to get some good money with an „unskilled“ work. Whatever is going on, the customer pays a very expensive price to get your attention and care. The minimum you can do is to be nice and smile. I don’t expect you to be all excited and horny to see me but I also don’t expect to be treated like a piece of human trash. I have been to massages where the masseuse was not there with her mind (acting like if she forgot to buy knedliki for dinner). Others are so afraid of being touched that they make you feel like you are Count Dracula. Just because some men behave like idiots it does not mean that everyone should be treated like an idiot;)

What are for you the most annoying things that masseuses do during massages?

Cheers

admin edit: CZ verze (google translator a docela se mu to povedlo ani sem moc neopravoval 🙂 ):

Nyní nastal čas pokračovat ve výčtu toho nejotravnějšího, s čím se musí zákazníci při návštěvě erotických masérek potýkat (některé jsou i vtipné). Tento seznam se opět týká převážně masérů, kteří pracují mimo zavedené masážní salony. Můj první seznam se týkal zážitku před masáží. Tento druhý seznam bude o nepříjemných věcech, které se dějí během masáže:

1- Errr… víte něco o masáži?: Podívejte, vím, že masáže mohou znít jako snadný způsob, jak vydělat peníze, aniž byste museli mít sex se zákazníkem. A masáž může dělat každý, ne? NE!!! Mnozí z nás skutečně očekávají, že budou mít masážní zážitek. Dost často to, co dostaneme, je spíše zážitek z „mytí nádobí“: dáte nám do zad tekutinu z myčky a jezdíte dokola a dokola. Obvykle tomu říkáme „roztírání oleje“. Takže dámy, pokud jdete do masérského byznysu, bylo by hezké, kdybyste se naučily alespoň základy masáží. Nežádá to příliš mnoho, že?

2 – Pokud děláte doplňky navíc, dělejte je skutečně: Bohužel v masérském odvětví je vše navíc účtováno jako příplatek, takže masáže jsou stále dražší. Nejhorší na tom ale je, že se dost často stává, že příplatek, za který jste zaplatili, není udělán správně. Jednou jsem si zaplatil společnou sprchu, která se podobala spíše tomu, co se stane, když vás hledá policie, než samotnému erotickému zážitku. Jindy jsem doplatil na líbání a dostal jsem polibky, jako bych byl její 5letý synovec. Extra stojí peníze, takže dámy, pokud je děláte, zkuste je dělat pořádně, ano?

3- Klasické: neoholená kočička a telefony. Toto jsou pravděpodobně nejčastější problémy, kterým čelíte, když jste zákazníkem masáží. Kolik z nás zažilo ten nepříjemný pocit, když se vám špatně oholená kundička tře o vaše tělo? Je to jako mít ježka na lyžovačce v zádech. Prosím, udržujte svou kundičku hladkou, nebo si vypěstujte džungli, je mi to jedno, ale nedrhněte o mě svůj „zubní kartáček“. Problém s telefony je, že ruší masáž, i když jsou v tichém režimu. Pokud chcete při masáži dál podnikat, najměte si sekretářku:) Jediný vibrující předmět, který na masáži rád vidím, je, když na sobě masérka používá vibrátor.

4- Masíruji pouze jednu stranu těla. Dobře, dovolte mi vysvětlit: když platím za masáž, očekávám, že bude provedena na obou částech mého těla: na zádech a vepředu. Obvykle se stává, že si nechám namasírovat záda a poté, co se otočím, dostanu HE. Chápu, že někteří chlapi se rádi nechávají 20 minut honit. Já ne, mám rád kompletní masáž. Také, když probíhá HE, obvykle se stane jedna ze dvou věcí: buď se masérka pokusí umístit co nejdále od mých rukou (abych se jí nemohl dotknout), nebo mi položí svou vagínu přímo před obličej. , v očekávání, že si budu hrát s jejími dírami, zatímco ona dělá HE. Je to věc vkusu, ale líbí se mi, že moje masáže mají intimní konec a ne závod o to, jak rychle zvládnu vyvrcholit.

5 – „Haló, planeta Země volá!“: Dobře, rozumím – každý týden vidíte desítky čuráčků, musíte se potýkat se smradlavými a dost často i drzými muži. Možná dokonce děláte práci masérky jen proto, abyste si „nekvalifikovanou“ prací vydělali dobré peníze. Ať se děje cokoli, zákazník platí velmi drahou cenu, aby získal vaši pozornost a péči. Minimum, které můžete udělat, je být milý a usmívat se. Neočekávám, že budete celý vzrušený a nadržený, když mě uvidíte, ale také neočekávám, že s vámi bude zacházeno jako s kusem lidského odpadu. Byl jsem na masážích, kde masérka nebyla rozumem (chovala se, jako by si zapomněla koupit knedliky k večeři). Jiní se tak bojí, že se jich někdo dotkne, že si připadáte, jako byste byli hrabě Drákula. To, že se někteří muži chovají jako idioti, neznamená, že by se s každým mělo zacházet jako s idiotem;)

Co jsou pro vás nejotravnější věci, které masérky při masážích dělají? Na zdraví

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx