Očima masérky

Návod pro masérky jak udělat opravdu dobrou erotickou masáž.

V navaznosti na Grafzeuse si tu dovolim publikovat neco co ve VIP sekci publikoval jeden nejmenovany kolega, ale i pres me nabadani aby to zverejnil to jeste neudelal. Dovolim si to tedy udelat za nej, snad se nebude zlobit 🙂 Treba si z toho nezkusene maserky neco vezmou a budou masaze zase o fous lepsi. Samozrejme se nestydte komentovat a doplnovat to co je pro vas pri eroticke masazi dulezite.

Zkusím to co nejstručněji:

1. Uvítání, úsměv, podání ruky, představení a pusy na tváře ještě nikoho nezabili.

2. Společná sprcha, už tam by měla začít nějaká erotika a to více mazlením než mytím, ty nejlepší masérky o tom vědí, minimálně se postavit blíže k masážníkovi nebo pak společnou nenabízet, za což je většinou bod dolů, ale stejně jako za chladnou sprchu, kde se nic neděje, pokud váš klient nevychází ze sprchy s přituhlým, tak to nebyla dobrá společná sprcha 😀

3. Hudba a její hlasitost, vyberte něco co je sexy nebo relaxační, nebo obojí, ne ukrajinský hip hop proboha, to bliju velebnosti, a hlasitost tak, aby bylo slyšet i vaše jemnější vzdechy, sám vím, že poslouchat v práci totéž kolem dokola je neskutečná otrava, ale pokud to má být na úrovni, tak je to třeba akceptovat a vytvořit obrovský playlist, aby vás tak brzy neomrzel, jde o hudbu k prémiové službě, k příkladu ani v lepší restauraci by si provozovatel nedovolil pustit svou oblíbenou hudbu, ne?

4. GFE! Už i samotné salony používají tuto zkratku, aby nalákaly klienty, tzn. přitulení, mazlení, eskymácké polibky, objímačka a pokud ne, tak i obyčejné chycení za ruku, stačí trochu, jako projev náklonnosti, nebo letmé polibky po těle, nějaké to hlasitější dýchání do ucha, vyšší level jsou pak hlasitě přehrávané vzdechy či žužlání ucha, ale my jsme primitivní tvorové (nebo jen já?) a funguje to náramně, odvede to kus roboty 😀

5. Dotyky v rozkroku už při masáži na břiše, už když fakt musíte masírovat ty nohy, tak občas přejděte i po třetí „končetině“, i kdyby to mělo být jen minimálně nebo jakože omylem ve stylu „uff, ty tady máš už penis? pardon“ 😀 takové to dotknutí omylem je někdy více vzrušující, než cílené, protože to vytváří dojem, že obyčejná masáž se jaksi svrhává v něco lepšího

6. Zkusit více poloh, nebo vymyslet nějaký vlastní, byť zábavný prvek, nespoléhat se na to, že „jsem krásná a nahá“

7. Penis je citlivý orgán, ale přesto je třeba ho pevně chytit při závěrečné lingam masáži, asi nějak tak, jako když se držíte tyče v tramvaji, která se ještě nepohnula, ale každou chvíli to očekáváte 😀 ale uznávám, že toto je těžší odhadnout a máme mezi sebou i takové, kterým hodně netřeba

8. Pokud se vám masážník fakt nějak významně nehnusí, nepřesouvejte se do polohy mezi koleny k finále, tak, že vám dosáhne pouze na kolínko nebo vás ani pořádně nevidí, musela by to být fakt kvalitní honička, abychom k tomu nepotřebovali žádný další dotykový, vizuální nebo hlasový stimul, a věřte, že bez vaší fyzické blízkosti si ho umíme vyhonit i sami a mnohdy lépe

9. Po vyvrcholení a utření finálního produktu, se alespoň na 3 minutky přitulte nebo si alespoň lehněte ke klientovi, ať z toho není tak cítit, že to bylo jen za prachy

1O. Poslední věc, co mi napadá, ale velmi důležitá, pokud se náhodou nedaří dostat k vyvrcholení, určitě nikdy nehlaste zbývající čas! Pokud ho tedy samozřejmě nechcete nechat v tom plavat, prostě to plynule bez zbytečných komentářů nasměrujte do sprchy, v té poslední minutě je stejně oběma jasné, že to tentokrát nepůjde.

Samozřejmě, že některé ty body jsou otázkou vzájemných sympatií, ale z vlastní zkušenosti vím, že i když to až tak nejiskří, tak to může být dobrý, příjemný a pozitivní zážitek, pokud se masérka nechová příliš chladně.

5 5 votes
Hodnocení recenze
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
4 května, 2023 20:40

Tak pod to se klidně podepíšu. 🙂

5 května, 2023 20:37

Výborný návod a přehled, díky.
Jenom za mne bych bod 7 viděl jinak: Na mne spíš fungují doteky kolem špičky (edging apod.) než „držení tyče“.

8 května, 2023 12:58
Reply to  Maskon04

Edging nemá s držením u špičky nic společného – je o tom, že se dostaneš blízko k vyvrcholení, ale nezavršíš to.

Martin7058
5 května, 2023 21:53

Tohle by se mělo přednášet jako povinné školeni ve všech salonech. I když někteří holky to umí, bohužel ne všechny.

6 května, 2023 16:10

To snad psal chlap 😉 , co tomu fakt rozumí..

13 května, 2023 19:42

Nezlobím se  😎  spíše naopak, jen jsem to chtěl ještě podoplňovat, přepsat a uvést na správnou míru, aby to nevyznělo blbě. Tady je ještě intro:

Tak jsem se po jedné spíš průměrné masáži s krásnou a milou slečnou zamyslel, že co tomu vlastně chybělo? Určitě nějaké oboustranné sympatie, ale chápu, že ne každé padnu do oka. Podle mě se ale i profi masáž, při které se vám masérka nedokáže až tak odevzdat, protože jí prostě něčím nesednete, lze vytáhnout z průměrných vod nad hladinu na pozitivní sluníčko. 

Zkusil jsem shrnout a uvést několik detailů/bodů a kdyby alespoň některé z nich nebyly odfláknuty, tak by se i průměrná masáž mohla proměnit v nadstandardní a možná tím budu trochu inspirovat některé relativně nové, pěkné masérky s potenciálem (kterých je aktuálně hodně), které to baví a chtěly by se zlepšovat a získat i stálé klienty, což je podle všeho příjemnější i pro masérku a je základem úspěchu v této profesi. Nebo nás už je tolik, že stačí když každý přijde jen jednou?

Za krásnou a milou ženou se rádi vrátíme, ale chtělo by to i nějakou výraznější erotickou atmosféru. Berte to jako takový base camp – základnu, ze které pak každá vychází na vrchol vlastním stylem a cestou. Nebo to celé můžete samozřejmě i ignorovat, ale když už se zde rozebíralo co se komu líbí/nelíbí… Zažil jsem to totiž už vícekrát, že masérka byla vysmátá, snaživá, milá a hezká, ale nějak to nedopadlo a masáž mi vyšuměla z hlavy už týž den. 

Lepší masérky tohle všechno znají a je to u nich už samozřejmost. Nakonec nezávisí na tom jak masérka vypadá, ale jestli je tam s vámi a pro vás.

13 května, 2023 20:35

Podle mě je nejdůležitější pozitivní přístup masérky. Zažil jsem masáže, kde holka jen patlala olej, správně neuměla nic chytit, ale od začátku úsměv na tváři, pozitivní naladění a já z týhle masáže odcházel nabytej energií a usmíval jsem se jak idiot ještě dva dny. Na druhou stranu i profesionální masáž, technicky bez chyby, všechno strojově přesný, síla úchopu, frekvence atd. všechno supr, ale na masérce bylo vidět, že si v duchu odříkává telefonní seznam či co, bez úsměvu, očního kontaktu. Z takový masáže pak odcházím s rozporuplnými pocity, jestli to vlastně stálo za tu investici.

13 května, 2023 22:23
Reply to  Medvidek

Chápu, ale není nejlepší když se to setká a dostaneš kvalitní masáž spojenou s erotikou od pozitivně naladěné masérky? Právě na tyto masérky je to namířeno, tedy sympaťáčky, které by ale mohly zapracovat na té masážní a erotické části, neboť za milou holkou na pokec můžeš zajít i do kavárny a nemusíš tam utratit hned 2 litry. A ano, jedna z nejhorších věcí je nepřítomný znuděný výraz masérky a pohledy na hodiny či ven oknem, to jsem tam právě zapomněl dopsat.

10 listopadu, 2023 19:15

11. Striptýz/svlečení ze spodního prádla před klientem. Nebojte se, my vám ty drahé kalhotky neukradneme 😀 nemusíte se ani nijak předvádět, stačí když to uděláte pomaleji než doma, když doběhnete na poslední chvíli na záchod. A ještě lepší je, když nám dovolíte vám s tím trochu pomoci. Je to jen takový detail, vám to nijak neuškodí a nás to potěší.  😊  Určitě je to zajímavější a více vzrušující než shození ručníku.

9
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx