Erotické masáže Praha

Linda – Infinity

Linda mi otevírá dveře, krátké objetí na uvítání. A pak mi klidným hlasem vše vysvětluje. Velmi pěkný hlasový projev, z fleku by mohla moderovat v rádiu. Tím tedy nechci říct, že se na Lindu s její červenou rtěnkou špatně kouká. Naopak. Dohodneme se na společné sprše.

Tam se ukazuje, že „slečna moderátorka“ je dračice. Je to poznat od prvního pohledu podle jejích převážně indiánských tetování a piercingu v bradavce. Sprcha je velmi „nadějná“, tulivá a svádivá – obousměrně. Co ve sprše začalo, mi způsobuje problémy s ulehnutím.

Linda mě informuje, že nejprve bude doopravDická masáž. A jak řekla tak splnila – tady si přijdou na své Ti, kteří mají rádi pořádný přítlak. Linda používá lokty s až thajským sadismem. Já jsem ale masochista, takže v pořádku😉. Pokud máte raději jemnější zacházení, nebojte – Linda komunikuje a intenzitu „kalibruje“ dle Vašeho přání.
Loktové a jiné masážní hmaty kombinuje s těmi správnými hmaty dole a také se všelijak tulí a tře – i svým pokladem, takže je velké pokušení se vydat na průzkum.
Linda jako by to vycítila a sama si „Tam“ mojí ruku navede. A pak už mi ani na břiše nechybí nic ke spokojenosti. Chvilku jí „škádlím“ a ona mi jde naproti a zároveň prohmatává mojí výbavičku.
Oběma se nám daří, a tak otočka je po chvilce neodvratná a pak začíná učiněný tajfun. Linda je velmi energická a zdá se, že i mými dotyky rozdrážděná. Takže po mě prejíždí vším možným, já jí hladím všude možně taky a nakonec končíme v pozici ona na zádech a doširoka roztažená. Rukou mojí ruku opět navádí a já se snažím. A myslím, že úspěšně😉.
Objetí a výměna rolí. Lindu ani nemusím nějak navádět. Vrcholem byla pozice 69, s kundičkou těsně u nosu se to opravdu nedalo vydržet. Takže utírání a pak mazlení. Na závěr sprcha, kterou na vlastní žádost dávám sám.
Skvělý zážitek, kdo máte rádi pořádnou masáž a hodně erotiky, nesáhnete vedle.
1 hodina Infinity Mix 1900,-
https://tapky.info/?4566,linda-infinity-spa-603-373-881-603373881

F8DD0EB8-0B58-4888-9F3E-C012A916DA95.jpeg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx