Erotické masáže Praha

Roxi Rabbit hall

Masérka, kterou jsem chtěl navštívit, byla bohužel zaneprázdněná. Byla mi tedy nabídnuta Roxi, s tím jsem také bez přemýšlení souhlasil. 🤭

Při příchodu dolů na mě čeká …krásná holka s velkými rty. Obejme mě a jdeme do pokoje (tentokrát bohužel bez sprchy). Roxi mi nabídne pití a odskočí si ještě pro ručník. Musel jsem na ni čekat asi 10 minut. Když přišla, řekla mi, že je sprcha aktuálně obsazená a budeme muset počkat, až na nás přijde řada.

Ve sprše mě Roxi důkladně umyla 🙈. Je to milá dívka, má roztomilý úsměv a hezky voní. Postava za mě průměrná, žádný wow efekt, necvičí. To je zřejmé podle břicha a celulitidy na zadku. Pardón, světlo ve sprše bylo velmi dobré a viděl jsem všechno. Erotická atmosféra ve sprše moc nebyla, jen očista.

Zvolil jsem si masáž tělo na tělo. Vždycky mě baví, že ve výsledku není žádný rozdíl mezi masáží tělo na tělo a mixem masáží 😄.
Dívka zpočátku masíruje rukama, pak tělem. Přestože by to mělo být jen tělem. Roxi však umí masírovat skvěle… přitulí se, vzdychá do ucha, drží mě za ruku. Upřímně si nepamatuju nic, co bych jí mohl vytknout. Obrat proběhl tak za půl hodiny. Když mi masíruje nohy (rukama), občas zajede i do správných míst. Také jí nevadí, když se jí dotýkám mezi nohama. Někdy mi přišlo, že se jí to i líbí. Krásně mi vzdychá do ucha, sahám jí na prsa – jsou pevná a příjemná na dotek 😍.

Poté jsem navrhl polohu 69, Roxi nebyla proti. Při pohledu na tu krásu v těsné blízkosti mého obličeje jsem se udělal. Takže bych neřekl, že hra s mým přítelem byla dobrá. To jsem moc nevnímal, protože jsem okamžitě vyvrcholil při pohledu na poklad. Roxi můžu určitě doporučit, návštěvu u ní ale opakovat nebudu.

Masaz mix 1800
60 minut

admin edit: https://tapky.info/?4474,roxi-rabbit-hall-774-910-918-774910918

3EC3E553-E823-4702-99F6-B174B1347331.jpeg

2 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx