Erotické masáže Praha

Jasmina – Luxury Grand

Tak jsem se dosel kouknout na Jasminu. Duvodu bylo nekolik … modri uz vedi 😀

Jasmina je opravdu kost, obzvlast kdyz se usmiva tak je to moc pekna slecna. Takze krasny usmev, zuby, postava. Privitani mile v sexy rudych satickach a uz si me vede do pokojicku. Nabidku spolecne sprchy odmitam, chci se trosku vymydlit. Odchazi tedy pro piti a olej. Navrat nacasovany presne kdyz lezu ze sprchy. Tentokrat jiz v zupanku, ktery odhazuje a ja vidim ze k perfektni tvaricce ma i dokonaly telicko. Stihla, mensi hezky prsa 1-2, peknej zadek.

Uleham na bricho a nejdriv jsem trosku poskadlen na sucho drapky a pak uz se cela z predu naolejuje a zacina telo na telo, ktere jede prakticky po celou dobu masaze. Od prvni minuty take jeji rucka brousi a pohrava si s nadobickem, takze jsem v permanentnim vzruseni coz by na eroticke masazi mela byt samozrejmost. V mezicase kdyz nemam jeji ruce v mem kline plyne i nenuceny pokec, kdy se dozvim celkem dost zajimavych veci, ktere tu samozrejme nebudu ventilovat, ale slecna je to opravdu zajimava ve vsech smerech 🙂 Kdyz uz jsem narazil na ty smery, tak po celou dobu krasne spuli prcku do zrcadla, takze po chvili uz mam dost prelezenej krk, jak porad smiruju 😀 Ten pohled je vazne paradni.

Zhruba v pulce prichazi otocka kdy pokracujeme v telo na telo ze vsech uhlu a uz i ja zapojuju sve ruce. Jdu na to klasicky pomalu a myslim ze i Jasmin se to zacina libit. Postupne prostrida vsechny mozne polohy, vcetne nos na nos, tvar na tvar. Nechybi ani poloha 69, ve ktere me necha si dosyta pohrat a myslim ze se ji me pohravani podle reakci tela i libilo 🙂 Finale v obracenem konicku je uz jen tresnicka na dortu.

Nasledne polezeni vedle sebe a chvilka pokecu kdy se dozvidam ze driv masirovala uplne jinak. Takze jsem rad ze jsem si pockal a prisel uz na tuto skoro dokonalou erotickou masaz 🙂 Padime do sprchy protoze cas leti, umyje si me poradne, neflaka to jako nektere holky 😀 U toho jeste doprobereme co jsme nestihli, kazdopadne myslim ze jsme toho nestihli probrat jeste hodne, takze nejen paradni krasna maserka, ale i dobra pohodova kamoska na pokec.

Za me tedy velka parada, fotky ubiraj, v realu je lepsi a navic ten krasnej usmev …. mnam 🙂

hodinovka za 1900,-

https://www.tapky.info/?4226,jasmina-luxury-grand-605-958-304-605958304

1d577ebb-c191-41c0-bf58-e3e55ccdf90b-779x1024-0.webp img-20230330-wa0002-684x1024-1.webp

5 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
26 dubna, 2023 00:29

A vystrčila ty svoje drápky, jak inzeruje na profilu? 🙂

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx