Erotické masáže Praha

Niky – Infinity Spa

Tak mne napadlo, že po delší době navštívím Infinity. A zkusím nějakou novinku. Volba padla na Niky. Postava vypadá na webu dobře, nabízené služby taky. V tomto salonu se vždy objednávám telefonicky, minimalizují se tím problémy. V objednaný čas zvoním. Za malý moment jsem vpuštěn dovnitř.

U dveří mne čeká sympatická usměvavá blondýna. Podání ruky a políbení na tvář na uvítanou. Na pokoji slečna nabízí společnou sprchu. Tu využívám a již tady se pěkně seznamujeme. Niky je štíhlá slečna, fotky odpovídají realitě. Prsa krásně pevná, akorát do ruky, poctivě jsem jí je umyl .

Masáž na břiše taková klasická. Začíná masáží nohou, zad, občas zajede zkontrolovat, jak jsem na tom. Do zrcadla se vystavuje krásně, užívám si výhledy. Otočka někdy v půlce času. Nejdříve promasíruje nohy. Pak se začala potírat olejem, tak jsem se dotázal, zda-li s tím nepotřebuje pomoci . Souhlasila, tak jsem jí pomohl rozetřít olej po těle. Samozřejmě hlavně na prsou a bříšku. Chvíli jsem si užíval všechny partie kam jsem jenom dosáhl. Poté Niky rozjela super B2B masáž, klouže se po mém těle. Občas zavzdychá do ucha, občas letmé políbení. Kamarádovi dole se občas také věnuje. S hlazením není problém, dole jsem nezkoušel. Jelikož se blíží čas konce, tak si lehne vedle mne a rukou vše dokončí. Následuje rychlá, společná, pouze očistná sprcha.

S masáži jsem byl spokojen, doporučení určitě.

Klasická erotická masáž, 60 minut, 1 900,- Kč

https://tapky.info/?3095,niky-infinity-spa-603-373-881-603373881

niky.jpg

2.5 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Matador
25 dubna, 2023 12:44

Musím souhlasit Niky je sympatická usměvavá blondýna, masáž od ní byla určitě lepší průměr a i komunikace byla velmi příjemná.
Jen nechápu proč v Infinity neustále podvádí s věkem dívek. Niky určitě není 23 let, já bych řekl, že tak kolem 30 let + – , to si opravdu v Infinity myslí, že jsou klienti slepý a nebo hloupý.

Matador
26 dubna, 2023 11:03

Po mém komentáři z 25.4. na stránkách Infinity ze dne na den Niky zestárla o pět let. Ale je dobře, že to tady čtou i někteří ze salonů a věk u Niky upřesnili, za to Infinity chválím.

26 dubna, 2023 22:23
Reply to  Matador

To je sice hezké, ale asi to stále nebude její reálný věk a těch 28 měla možná před 5 lety a bude jich mít dalších 5 let 😀 Díky tomuto fóru se podařilo do značné míry vyléčit neduh zvaný „fake fotky“ v salonech, nyní jsou tam už reálné fotky, které jsou ale pořádně vylepšené, ale takhle je to podle mě mnohem lepší.
Tak možná by bylo načase začít i uvádět reálný věk masérek, nebo alespoň v malé toleranci tak max 2 let. Slečny si tím zaváděním samy kazí business, když už ve dveřích má klient pocit lehkého oj*bu. Osobně nemám problém zajít za masérkou, které měnily pleny ještě za Československa. Tak jak napsal KralMasaznichSalonu: nemáte se za co stydět dámy a někteří z nás vyhledávají „milfky“.
Já jsem si časem zvykl, že pokud jdu za masérkou s uváděným věkem 18, tak to bude mít těsně po dvacítce, pokud má slečna uveden věk 24, tak to jí pomalu ale jistě táhne na 30, no a samostaná kategorie „nestárnoucích masérek“ je věk 28-29, tam je ten věkový rozdíl největší a „profilový“ věk se od této hranice počítá podobně jako u psů, tedy tak 5 lidských let = 1 rok života masérky 😀

Last edited 11 měsíců před by Sktr
3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx