Erotické masáže Praha

Alex – Infinity Spa

Alex má fajn recenze, takže chvilku trvalo než jsem se k ní dostal, ale povedlo se. Otvírá mi pěkná usměvavá slečna v sexy oblečku, takže už od dveří jsem s výběrem spokojený. Nabízí společnou sprchu ale s díky odmítám. Po dnu v práci se radši vydrbu sám.

Po sprše už si mě vyzvedává zabalená v ručníku a míříme na pokoj. Shazuje ručník a vidím že jsem vybral dobře, postavička jako lusk. Poměr pas a boky luxusní. Prdelka pěkně kulatá. Masáž rozjíždí pohlazením na sucho, je to prima dotykové seznámení. Následuje rychlá masáž od nohou směrem vzhůru, žádné zbytečné zdržování. Po pár minutkách už tedy začíná procítěně tělo na tělo při kterém už si začíná pomalu ale jistě křídovat tágo a připravovat koule. Jde ji to moc pěkně takže jsem velmi rychle připraven na ke hře.

Po otočce je to ještě zajímavější. Nabídne jestli ji nechci pomoct s doolejovanim, velmi rád přijímám. Pokračuje v načatém tělo na tělo, které je hodně vášnivé a i nějaká ta pusa padne. Hrajeme si vzájemně a myslím že se jí to taky líbí. Nechybí poloha 69 kdy je výhled opravdu parádní, škoda že si nemůžu i líznout. Finále je v poloze na koníčka, kde je simulace skoro dokonalá, takže brzo roním slzy lásky na její výstavní zadek.

Úklid a ještě přilehnutí na doznění zážitku v objetí. Pomalu tý finální romantice začínám přicházet na chuť. Závěrečnou společnou sprchu již neodmítám, přece jen záda mi lépe umyje někdo jiný než já sám sobě.

S masáží jsem byl tedy velmi spokojený a s masérkou taky. Tady mě předchozí recenze a a výběr podle nich opravdu nezklamal, za mě tedy super a ještě někdy se stavím.

1h Infinity Mix za 1900 Kč

https://www.tapky.info/?3981,alex-infinity-spa-603-373-881-603373881

996F4D9B-7A3F-4E12-A18D-CF89640E9833-688x1024.jpeg

2 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx