Erotické masáže Praha

Nika – Avalon Club

Poprvé jsem zavítal do Avalon Clubu ve Vinohradech, kde jsem si vyhlédl prsatici jménem Nika. Pouze jedna kladná recenze, takže trochu risk, ale nadějné fotky. Domluva přes chat na jejich webu, dorazil jsem asi o 5 minut dřív, z provizorních bílých dveří na dané adrese se zrovna vyřinuli ukrajinští dělníci (asi jim končila šichta) a ochomýtali se okolo, tak jsem prošel kolem a chvilku musel vyčkat. Musel jsem zavolat, přišla mi otevřít mladá hezká holka, něco jako recepční, přes rozestavěnou chodbu mě zavedla do jakéhosi baru, kde to vypadalo hezky. Pití ale nenabídla, jen mi vysvětlila, jaké programy nabízí. Podle přízvuku a lámané češtiny buďto Ukrajinka nebo Ruska.

Podle „průzkumu“ na netu jsem se zeptal na „Speciální erotický program za 2400 Kč“, prý je v něm navíc speciální striptýzový taneček, footjob a že můžu líbat masérku po těle. Zvolil jsem si tedy tělo na tělo. Pak mě tam nechala čekat a šla asi za masérkou, dovnitř jsem se dostal až po čtvrt. První dojem z Niky – Wow! Černé prádélko, nádherné plné tvary, rozpuštěné blond vlasy, bohužel v místnosti bylo dost šero. Ještě jsem se zeptal, jaký je tedy cenový rozdíl mezi B2B a SEP a bylo mi řečeno, že jen 100 Kč, tak jsem ještě změnil rozhodnutí a zaplatil předem 2400 za speciální erotický program.

Recepční odešla (jestli taky masíruje, klidně bych si dal říct), Nika si hned začala svlékat podprsenku a kalhotky, takže žádný taneček. Místnost byla maličká, jen sprcha s malou židličkou před ní a krátkým futonem, ze kterého mi skoro čouhaly nohy, od stěny ke stěně kousek od ní. Ani jsem neměl kam si dát věci. Když jsem se svlékl i já – ona už čekala s nastavenou teplotou vody ve sprše. Ta byla „maličko kontaktní“ – to znamená, že se ke mně hezky tiskla svými krásnými, velkými ňadry i velkou zadnicí, kterou se o mně příjemně třela. Ale za celou dobu skoro nepromluvila.

Její tělesné tvary se mi velice zamlouvaly – tělo má takové… kypré, plodné, bujné, silná stehna a velký zadek, přitom není tlustá, prostě kus ženský a ty prsa, radost pohledět i pohladit. K masáži: začala chodidly a pouze zvolna se posunovala směrem výš. Na můj vkus se nohám věnovala moc dlouho, ale nezapomněla na ptáka a trochu promasírovala i prostatu. Došlo i na B2B, což bylo samozřejmě příjemné, s těmi jejími skvosty, otočka, nabídka balónů na hraní, prsa v obličeji, krásně se na mně tiskla – to byla nejlepší část masáže. Její repertoár nebyl příliš pestrý, pipinku jsem nespatřil, ale líbilo se mi třeba tření prsou o mé nádobíčko.

Zkusila i něco jako 69, ale ukázala jen zadek a záda, takže to na mě moc nefungovalo a na moje pokusy si ji „líp naklonit“ moc nereagovala. Tak jsem si ji navedl zase tak, aby na mě nasedla a začala se třít svým klínem o moje nádobíčko. Jenže to brutálně škrábalo, skoro až bolestivě. Začala simulace soulože – rajtovala po mně, nadskakovala a její velké kozy se parádně houpaly a natřásaly do rytmu. To bylo moc zajímavé a za chvilku bylo hotovo.

Po utření ale najednou zavelela do sprchy a než jsem stačil cokoli podotknout, už pouštěla vodu. Sprcha byla tentokrát rychlá a očistná, bylo asi 3 minuty do celé, když jsem se před ní oblékal, byl jsem tam tedy jen cca 45 minut, což cítím celkem jako časový ojeb, na to, že jsem přišel včas. Měl jsem z toho takový rozpačitý pocit, nastavila tvář k polibku, zůstala v tom pokoji a jen mě ukázala, kudy ven. Za celou dobu zakuňkala snad jen 3 slova. Je hezká, její tělo a ňadra božské, ale na druhou stranu – zaplatil jsem si speciální erotický program a nic z něho nebylo, mám pocit, že kdybych si dal jen klasický mix, bylo by to podobné. Příliš dlouho se věnovala masáži nohou, navíc to bylo spíš hlazení než masáž a na ostatní už nezbylo tolik času, navíc, když to celé i se sprchami trvalo jen 45 minut. Takže z toho důvodu bych tentokrát dal neutrální smajlík.

Masáž: Speciální erotický program, 60 minut za 2400 Kč, https://tapky.info/?4493,nika-avalon-club-604-933-604-604933604

 

Nika-Avalon-Club-photo_2023-03-09-12.43.25.webp

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx