Erotické masáže Praha

Daniela – Avalon

Byl jsem s plnym pytlem na Vinohradech a potřeboval to nějak řešit. Nabídka byla slabá. Pak jsem zjistil, že v Avalonu je Daniela. Místní hvězda.
Začal jsem slintat a modlit se, aby recenze nekecaly.
Jsem na místě, cáluju a vedou mě do pokoje. Tam čeká Daniela v prádýlku. Je jako na fotkách. Slíkáme se každej sám a jdeme do sprchy. Trochu kontakt, mírná erotika, víc pokec.
Lehám, Daniela mě nějak šteluje, abych prej viděl do zrcadla – moc to nefachčilo. Avalone , Avalone, ty zrcadla – dveře jsem v nich viděl pěkný, ale měly by tam bejt jinačí věci k vidění.
Roztírání oleje a příprava na to důležitý, co naštěstí přichází. Daniela se po mě plazí jak nadržená kočka a průběžně kontroluje kondici mýho tága. Průběžně rozdává polibky na tělo a chvílema mě regulérně olizuje. Neodolám a už na břiše vysílám svou zvědavou ruku. Je přijata.
V nejlepším se má otočit, a to splňujeme. Divočina nekončí. Ve chvílích intenzivního honění mám strach, abych nevyprázdnil zásobník předčasně. Tak se radši pověnuju Daniele a její kočičce, ta je tomu dost otevřená. Škoda, že těsně před jejím finále mě stopne a že prej udělá masáž pro mě. A jak řekla, tak se stalo a nebylo toho málo😁. Ta holka fakt umí!
Za mě slečna pecka, podnik ok, až na ty zrcadla.

Hodina základ za 2000,-
https://tapky.info/?4365,daniela-avalon-club-604-933-604-604933604

daniela_12.jpg

2 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx