Erotické masáže Praha

Lea – Rabbit Hall

Tohle už byl o poznání horší zážitek…

Moje další návštěva v Rabbit Hallu dopadl katastrofálně ale k tomu se dostanem. Vybral jsem si Leu protože mám rád měnší holky s většíma prsama což měla Lea splňovat.

Jsem objednán na 12:00, v 11:57 volám a nic…volám v 11:59 a nic….volám v 12:01 a jsem vpuštěn dovnitř na Vinohradské. Dole čekám opět chvíli a Lea mi otevírá dveře v 12:04, jsem mírně zaskočen protože jsem si Leu v obličeji představoval trochu jinak ale postava sedí s fotkama. Odcházíme na pokoj a upřesňujeme si masáž. Jsem dotázán zda chci pití a poprosím o vodu a Lea odchází v 12:07 bez instrukcí zda mám nebo nemám jít do sprchy nebo zda chci nechci společnou a tak sedím na posteli a čekám….Lea přichází v 12:13 ale aspoň s omluvou, že tam mají chaos. Lea se mě ptá zda chci společnou sprchu nebo ne, říkám že chci společnou a řekne dobře tak počkej já dojdu pro olej v 12:15 odchází pro olej a ja se pomalu svlíkám. Lea přichází v 12:17 jde úplně na druhou stranu pokoje kde se tak stydlivě svlíkne a jdeme spolu do sprchy. Sprcha byla super krásně jsem si pohrál s Leou a ona zase semnou a při šukání mezi její krásný prsa stříkám, umejem se a jdeme na postel v čase 12:27. Masáž na břiše takový bez nápadu, jakýkoliv pokus o konverzaci končí o jedné větě a vzdychání do ucha mi přišlo hodně přehnané. V čase 12:37 se otáčím na záda a přichází krásné klouzání po mém těle a já si krásně vychutnávám její prsa. Lea přechází k mému penisu, který opět stojí jako stožár a začíná mi ho až moc stahovat dole až mě z toho bolí uzdička. Poprosím Leu aby byla jemnější nebo aby použila více oleje, tak zkouší více oleje ale stále to není ono. Opět jí poprosím aby byla jemnější ale stále mi ho stahuje dolu a je to hodně bolestivé. Pokouším se jí dát chvilku a tak přebírám iniciativu a věnuju se opět jejím prsům tak aby mi ho mohla jen tak zlehka hladit ale když mi řekne že máme už málo času tak že bysem si měli pospíšit a tak jí opět nechávám ale po chvíli zavelím že takhle to nejde že mě to bolí když mi ho takhle stahuje. Omlouvá se a že jestli chci do sprchy, tak jdeme spolu do sprchy, kde mi umeje záda. Platím a lehce rozladěn a s bolestí v rozkroku odcházím. Když jsem vyšel na ulici, zjistil jsem, že je 12:53! Když vezmu že jsem s Leou do sprchy vešel +- v 12:18 a venku na ulici jsem v 12:53, dejme tomu že záverečná sprcha trvala 3 minut, oblečenej jsem byl za minutu a další minutu vyprovození to je 5 minut +- tak jsem do záverečné srpchy mohl vlest v čase 12:48. To znamená že čistý čas strávený v Leou ve sprše a na posteli je 30-33 minut! To už mi příjde hodně málo….

Po masáži jsem volal do Rabbitu a odvyprávěl svůj zážitek, mluvil jsem asi přímo s manažerem, který se omluvil a že se to už nikdy nebude opakovat a že mám slevu 10% na další návštěvu. Poděkoval jsem a že se ozvu až dorazím příště. Bohužel ještě ten večer jsem si nemohl na uzdičku sáhnout a oteklo mi to jako prase. Druhý den opět volám, že jestli se jim po těchto komplikacích zdá sleva 10% dostatečná, manažer mi sdělil, že ano a že jim mám poslat lekářské náklady s léčbou spojené což mě docela pobavilo když mi doktor řekl, chladit a tu a tu mastičku, tak předtava že mailem posílám účtenky za mastičku mě pobavila….

Hůř se mi to vysvětlovalo doma proč to mám nateklý ale podařilo se mi to zahrát do autu….ale nějakých 14 dní jsem nemohl s tím nic dělat…

Tato zkušenost mě dovede do Rabbitu asi už jen za Kirou a to ještě sporadicky…..

Erotický mix

60 minut 😀

1 800 Kč

https://tapky.info/?3765,lea-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

 

Lea5422.webp

3 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 dubna, 2023 09:14

Mno, nevěděl jsem zda se smát a nebo brečet ……. smíchy při čtení této „uzdičkové“ recenze. Ale admin to vyhodnotil jako „mračounovou“ recenzi, tak je to asi fakt špatná zkušenost. Zvláštní, holka má tady dost pozitivní ohlas (rating 3.42) jak z předchozího působiště, tak i ze současného. Osobně jsem jí parkrát navštívil shodou okolností i tento týden a světě div se, opuchlou, nateklou či jinak poškozenou uzdičku nemám (jestě jsem to kontroloval před chvíli…..pro sichr). Ani žádná recenze to nezmiňuje…..zvláštní.

Pár doporučení:

  • nemá cenu počítat každou minutu a sledovat čas, za mě zbytečnej stres navíc a případnej blok pro druhej shot – masáž je relax a ne závod!
  • někdy lepší jeden shot než dva, takže ve sprše lepší pošetřit munici. Dva výstřely mohou být někdy dosti náročné jako pro příjemce tak pro dárce
  • když už se jede na dva výstřely a ten druhý se nedaří, je někdy lepší za a) vzít to do vlastních rukou, poštelovat si masérku dle přání a zakončit, případně za b) raději ustoupit od této myšlenky
  • na tu opuchlou uzdičku a jiné zarudlé kůžičky, doporučuju heřmánkový nálev, parkrát mu dopřeješ pěknou koupel a problem solved…a nemusíš otrávovat kdekoho (manážer, doktorka, tvoje máma apod.)
  • zamysli se nad tzv. obřízkou, v afrických zemích je to zcela normální zákrok, u nás ještě zcela ne obvyklá praktika, ale jsem si jist, že ve tvém případě by mohl pomoct (navíc sama o sobě má mnoho pozitiv!)

Uzdičkám zdar!

21 dubna, 2023 16:54

Souhlas. Na mě to přijde dost ubrečeně. A ještě volat nějakému manažerovi.  🙄  Spíš to vypadá, že problém bude v Morganovi..

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx