Erotické masáže Praha

Kira – Rabbit Hall

Moje první recenze zde je na Rabbit Hall a na slečnu Kiru. Kira mě zaujala fotkama, tak i recenzemi zde.

Ve smluvený čas přicházím na Vinohradskou a jsem okamžitě vpuštěn dovnitř. Kira mě vítá pusou na tvář ale až na pokoji mám možnost si jí pořádně prohlédnout, protože prostory zde jsou temnějšího rázu.

Kira odpovídá přesně fotkám a tak jsem se slečnou spokojenej. Kira potvrzuje druh masáže a odbíhá mi pro vodu a že mám jít napřed do sprchy a připojí se. Stihnu se aspoň vymysdlit a už se ke mě připojila Kira. Žádná divočina to ve sprše nebyla ale přítulná je krásně. Přesouváme se na postel kde při poloze na břiše si spolu povídáme a Kira začíná krásně po mě klouzat a předvádět svoji gymnastiku a výhledy v zrcadlech jsou nádherné. Ani ne v půlce se otáčím na záda a Kira po mě krásně dál klouže, nastavuje se na pozici 69 ale jak jsem z recenzí věděl jakýkoliv dotek na kundičku je zakázanej což je obrovská škoda tak jí dráždím aspon na vnitřní straně třísel. Následně po dlouhém oddalování stříkám jak o život. Kira je utře a protože ještě chvilku máme tak se ke mně krásně přitulí a následně dáváme ještě společnou sprchu a na odchod dostávám pusu na tváře se slovy, že se snad ještě uvidíme.

Kira pro mě splnila vše co jsem čekal dle místních recenzí a jediné co chybí k dokonalosti aby začala dělat pussycat ale to se tam pak už k ní asi nikdy nedostanu jak bude mít narváno.

Erotický mix

60 minut

1 800 Kč

https://tapky.info/?3677,kira-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

Kira29.webp

4 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx