Erotické masáže Praha

Kate-Rabbit Hall

Tak jsem navštívil Kate v Rabbit Hall, bývalou Annu z Infinity. Vypadá spokojeně, nebyl jsem u ni poprvé, přišlo mi, že měla i docela radost, že jsem tam za ni přišel. Je to hezká, milá, inteligentní holka, s kterou si mám vždy co říct.

Objednání u inženýra na jedničku. Vzal jsem hodinku Mix, platil jsem 1620 Kč s kartičkou a samosebou jsem to zaokrouhlil. I tak je to fajn cena pro stálé zákazníky. Úvodní sprcha byla super, nejhezčí je, když je slečna za mnou se sprchou, tlačí se na mě pipkou a  pomalu mi u toho honí ptáka a hladí kulky. Tak na matraci jsem šel se stojícím. Kate začala hned B2B a u toho často zajížděla mezi mé nožky na kontrolu tvrdosti. Pak se vrhla na masáž od mé hlavy s pussynkou u mého nosu a ručkama zase udržovala v pozoru mého tvrdolína.

Po otočce B2B s ručním drážděním, pozice od hlavy jako před tím. Nechala se ode mě hladit decentně všude, jestli se jí to líbilo, jsem nepoznal. Byl jsem pak už dost rozrajcovanej, tak mi stačila jemná hoňka, abych vypustil lávu. Druhá sprcha už jen očistná. Čas dodržen.

Závěr: Určitě se za ní ještě zastavím, svoji práci dělá dobře.

admin edit: https://www.tapky.info/?4577,kate-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Kate.jpg

3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx