Erotické masáže Praha

Karina – For You

Typ slečny: pečující slečna, co se nebojí přitlačit

Poznámka ke vzhledu slečny: dívka ženských tvarů, fotky mírně přidávají, sem tam nějaká kérka, nic přehnaného.

Začátek:
Karina mě vítá v minisukně a po úspěšném zdolání automatických dveří a schodiště vcházíme do salónu. Platba a přes pokoj hurá do sprchy. Sprcha spíše technického rázu. Komunikace v češtině trochu vázne, v angličtině nám to jde lépe.

Masáž:
Na začátku přichází opravdu masáž, oceňuji, že nešlo jen o pátlání oleje, ale slečna i přitlačila, když bylo třeba a vyzvídala, co mám rád. Zároveň čas od času zkušeně „prohrábla kulky“, aby bylo jasno, že nejsme na obyčejné masáži. Šlo jí to dobře od ruky, a tak cítím dole silnou odezvu.
Následuje B2B – sestava samotná není úplně objevná, ale občasné zavzdychaní do ucha a hra s ušním lalůčkem plus ruční práce „dole“ způsobují, že se na otočku docela těším.
Po otočce krátká masáž stehen a třísel a pak už se na mě špulila a zapojila své ruce naplno – pevný jistý stisk ani moc, ani málo. Hlídala si, aby nebylo vymalováno předčasně. Převážně v pozici, kdy na mě seděla zády ke mně – zadeček a prsa v dosahu, čehož jsem využíval dosyta.
Pak se otočila a nabídla se mi ona, ptala se jakou pozici, tak jsem si jí položil na záda a její péči jí doplatil.
Přiznám se, že jsem na začátku trochu tápal, ale byl jsem naveden a posléze doveden do cíle😉. Objímání a laskání a poté výměna rolí, kdy mě její pevný úchop jistě dovedl do cíle. Docukání, objetí, krátký debriefing a závěrečná společná sprcha.

Závěr:
Mám pocit, že pomyslná jiskra úplně nepřeskočila. I přesto kvalitní zážitek. Mohu doporučit těm, co mají rádi slečny, které je „za co chytit“ a ocení péči více než modelkovský vzhled a často samoúčelnou gymnastiku.

Smajlík: 😊

Masáž: 1h pussycat

Cena: 2400,-

Odkaz: https://tapky.info/?4413,karina-for-you-720-422-753-720422753

d8ac7757-100c-4fee-8113-228220ed1f5a-1.webp

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx