Erotické masáže Praha

Julia – For You

Občas se podaří najít perlu – a já jsem jednu takovou našel. „Nabuzen“ recenzemi od Lenocha a Samorosta jsem se ocitl ve Varšavské. Mila zrovna nebyla v nabídce, tak jsem zvolil slečnu Julii a byla to trefa do černého.

Objednání v pořádku. Ve stanovený čas mi slečna na dálku otevírá dveře a já si jí ve výtahu zvědavě prohlížím. Bílý župánek ji zakrývá až moc dobře, mlaďounká a nevinná tvářička mě přivádí k myšlence, jestli už jsem nepřekročil maximální věkový rozdíl – slečna by evidentně mohla být moje dcera. Naštěstí na podobné úvahy nebyl čas, výtah zastavil a já následuji ne bílého králíka, ale bílý župánek na cestu hříchu. Po chvilce váhání beru pussycat masáž, což ta „nevinná“ slečna komentuje slovy, že to je ta nejlepší masáž. Tak doufám, že ví, co říká.

Na pokoji se svléká(me), bohužel ne navzájem (ale to je snad jediná vada) a mě při pohledu na její postavu skoro vypadne čelist a oči z důlků – nechápu, jak se taková prsa schovala pod župan, aby to vypadalo jako by „nic“. Začínám se hodně těšit (nejen) do sprchy.

Odvádí mě do sprchy / resp. do vany, a velmi jemně a velmi důkladně mě omývá. Já na ní zírám jak na svatý obrázek a pak neodolám, abych se trochu nepřitulil. Pak mydlím já jí a obdivuji i krásné ploché bříško. Postava za mě TOP, vše mladistvé, pevné a přírodní. Nikde žádné malůvky, což jako obdivovatel přirozené krásy oceňuji.

Vracíme se do masážního pokoje a já uléhám po tom jemném mazlení s mírnými problémy na břicho a začíná masáž. Slečna masíruje dobře a má výborný dotek, který mě, starého lochtivce, nelochtá, takže si mohu vychutnávat její dotyky bez rušivých vjemů. „Bohužel“ nevím, jak by to pokračovalo dál – jakmile se dostala slečna k zadku, tak jsem to nevydržel a zeptal se, zda můžu otočit.
Bylo mi vyhověno, a tak jsem měl šanci obdivovat to krásné tělíčko a začít jej objevovat i hmatem. Slečna se ukázala jako velmi přítulná – a já se hodně dlouho zastavil u jejích prsou. Její krásně pevné a postupně trčící bradavky na svých prstech a rtech cítím ještě teď. Její zvukový projev je spíše tišší, jemné vzdechy mě navádějí a já neomylně klesám dolů a i tam je to mladé a krásné. Chvilku si hraju a pak slečna navrhuje pozici 69. Přijímám a tam ve vzájemném propojení trávíme další vrcholně příjemné chvíle. Tady bych ocenil, že slečna výborně oddaluje a nekonal se žádný náhlý útok, ale pomalá jemná a poctivá ruční práce.
Nakonec navrhuji další změnu pozice a v objetí přisátý na jejím krku kapituluji. Nikam se nespěchá, okamžik může plně doznít. Pak hygiena, objímání a mazlení. A odchod do sprchy. Tam jemná a laskavá péče a nakonec rozloučení a odchod do reality.

Abych to shrnul: jemná koncentrovaná krása, vědomí dotyk a jemnost, ve které se skrývá velká síla. Asi jsem se zamiloval😍 – pozdrav Tomu, co jezdí v noci.

1h pussycat 2400,-

https://tapky.info/?4417,julia-for-you-720-422-753-720422753

WhatsApp-Image-2022-10-27-at-16.58.15-4-0.webp WhatsApp-Image-2022-10-27-at-16.58.15-5-1.webp

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx