Erotické masáže Praha

Kamila – Avalon

Na Avalon tu jsou takové smíšené ohlasy kvůli cenám, Chtěl jsem se konečně objednat taky ke Katerine, protože rád chodím na jistotu. Bohužel podle operátorky bude až někdy po Velikonocích. V Rabbitu ten den už měly moje adeptky plno, tak nakonec padla volba na Kamilu v Avalonu a experiment s novou slečnou. Říkal jsem si, že kdyžtak po dlouhé psací odmlce dostanu aspoň tři lístky do osudí (škoda, že mě kolega o fous předběhl). No, obávám se, že ani za pět lístků by to nestálo, protože cena-výkon v tomto případě bohužel hodně špatná.

Otevření v Avalonu recepční (která byla docela můj typ, škoda, že údajně nemasíruje), uvedení na bar, kde mi bohužel nenamixovala koktejl, ale jen jsme ujasnili masážní program, zkasírovala mě a hned mě odvedla za slečnou na pokoj. Kamila na první dobrou hezká mladá holka trochu víc z východu, mladé hezké tělo se jí musí nechat, ale tím bohužel končí pozitiva této návštěvy.

Společná sprcha omývací, s Rabbitem, nedejbože s Candy se to srovnávat nedá vůbec, ale aspoň sprcháč na pokoji, nový a čistý. Potom uložení na matraci na břicho a nastává taková rádoby B2B masáž. Moc erotické to nebylo a bohužel vedle matrace nebylo zrcadlo, větší temno jsem na pokoji v žádném salónu nezažil a ještě tam měli takový divný polštář, takže jsem musel furt štelovat hlavu, abych si nedojebal krk, takže jsem tam půlku času ležel s měkkým, protože mě tento styl, kdy chybí erotika a ani nevidím tu hezkou slečnu v zrcadle moc nebral. Otočka po polovině, kde jsem si mohl pohrát s hezkýma prsama, to se mi líbilo a konečně mi ho to postavilo. Co mě bohužel celou dobu dost sralo, tak její dost hraný zvukový projev jak z nějaké špatné nahrávky. Ruční práce nakonec takový průměr, ale když jsem měl v ruce ty její kozy, tak jsem s uděláním v závěru neměl problém. Pak ještě chvilka ležení, čeština horší, takže jsme spíš mlčky leželi a když už se blížil čas, tak zavelela ke sprše, kde mě umyla, pak oblečení a tradá pryč. Door to door čas dodržen, ale přišlo mi, že k záverečné sprše zavelela dost brzo, na hodiny jsem v tom temnu moc neviděl, a dlouho mě pak myla, což úplně produktivní čas nebyl.

Placeno před masáží 2,300 Kč za hodinu B2B, což s ohledem na to, že v Candy a Rabbitu mají ceny výrazně nižší a masáž úplně o nečem jiném, byla dost blbá volba. S lepší cenovou politikou by to byl asi neutrální smajlík, ale takhle nedoporučuji☹
https://www.tapky.info/?4553,kamila-avalon-club-604-933-604-604933604

F251C93C-99CF-4300-B677-00AF63864648.jpeg

3 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
5 dubna, 2023 23:55

Zajímavé, jak to každý máme jinak, resp. že zážitky mohou být velmi různé.
Já byl u Kamily nadšenej, přišlo mi to hodně dobrý a po Mie/Lily konečně Asiatka, se kterou to bylo skvělé. Úplně na mě dychla asijská pohostinnost a pečující snaha.
Jinak potvrzuji, že zrcadla nejsou úplně ideální, ale já nejsem zrcadlový typ. Tma mi ani nepřišla, viděl jsem, co jsem potřeboval.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx