Erotické masáže Praha

Monika – Rabbit Hall

Moniku jsem již jednou opakoval, tak sepíšu recenzi tak nějak kompatkně. Monika mě zaujala jednak zdejšími recenzemi ale i fotkami, které jsem dobře nakomponované ale zas ne tak daleko od reality. Objednání na Vinohradskou, kde Monika pracuje snad stále, na jiné pobočce jsem ji nikdy neviděl, ale také hlavně jede jen odpoledně-večerní šichty a to skoro 7 dní v týdnu. Zřejmě to chce podojit,  co to jde a tělo unese :-).

Při úvodním seznámení musím říct, že se mi líbila, i když zas ty lehce přifouklé rty. Proč? Na zmiňovaných „30“ bych ji ani netipoval, tady bych klidně řekl i o dva míň. Hodně udržovaná a na první dojem trošku masérka na úrovni. Na pokoji domlouváme B2B za 1900CZK na hoďku a lezu do sprchy jako první s tím, že se Monča přidá. Netrvá dlouho a jsme tam oba. Postava hodně pěkná, prostě vypadá, že holka o sobe hodně dbá. Ve sprše spíš úvodní otlapáčka, potěžkání jejich přírodních trojek. Trošku naznak gravitace, ale furt se to dá a moc příjemné na dotek – „hruška“ tvar. Někteří  psali, že komunikaci s ní je problém, já jsem to nezažil. Musím říct, jedna z těch s kterou je fakt sranda už ve sprše.

https://tapky.info/?4105,monika-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Po spršce se jde na B2B. Zdá se mi. že místnost má Monča ráda méně osvětlenou, takže to má takový i náboj. Musím taky říct, že holka tak nějak i víc vynikne v tom hodně šeru a ještě víc mě brala. Nevím, jak ostatní, ale já tam chvilkama prostě viděl slavnou Barbaru. Masáž na předku, poměrně slušná, jedna z těch lepších, kdy to má nějaký scénář. Hlavně poloha, kdy se přesune před Vás a vy víte že někde hodně poblíž je její mušlička, je hodně erotická. Jinak umí hezky slidovat ze strany na strany, kdy je hezký pohled do zrcadla, i když by to skoro chtělo už „nightvision“.

Po otočce, to dostavá ještě větší grády. Jednak už ji trošku víc vidím, ale musím říct, že má holka pěkný frontální slide, kdy hezky zajíždí až nos na nos a udržuje hezky oční konktakt. V jednu chvíli jsem měl i pocit, že jsem nějaká kořist (králík), co ho ulovila ňaká šelma (puma) a teď si ho pohlíží zblízka, kdy Vám přejíždí hlavou před Vaší ze strany na strany a přemýšlí, kde Vás zakousne…..až tak to na mě působilo. Jinak musím pochvalit, že Monča je jedna z masérek, co ví, co to je parfém a snad se zmiňovavala, že používá dva najednou.  Jinak při opakování se mě zdálo, že to mělo o stupěň lepší kvalitu. Dokonce se mi ji samovolně podařilo přetočit na její záda, tak jsem byl chvíli tou „šelmou“ zase já. 🙂 Pak zpátky na záda, proběhla i „69 „, kdy se nechá povrchově pohladit a zakončení tak nějak včas a po hodně kvalitní ruční práci.

Přesun do sprcháče, kde ještě další kolo srandiček, kdy se sama nazvala „babushkou“ a šlo se platit. Za mě hodně „chill“ masáž, kdy se podle mě vyplatí hodit opáčko. Jak jsem řekl, za mě je to trošku „top class“ masérka, co si na nic nehraje, ale máte pocit, že to má prostě určitou vyšší úroveň.

Monca.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx