Erotické masáže Praha

Daniela – Avalon

Objednávka přes Whatsapp, v salónu odpovídají v rámci provozních hodin rychle, stejně tak jako přes web, takže není problem se domluvit. Vybírám si Danielu, z fotek se mi líbí ze všech masérek nejvíc a jako jediná má na zdejším webu hvězdičkové hodnocení slušně nad 4, a to je opravdu velmi dobré skóre – dokonce lepší než všemi vychvalovaná Barbara.
Příchod na čas, píšu na Whatsapp a po chvilce mi příchází otevřít slečna z recepce. Sundavám kabát, a žádné čekání na baru se nekoná. Jdu rovnou za Danielou. Daniela mě vítá v hezké červené košilce (jako má na fotkách, jen ne tak vánoční) a odvádí mě do VIP salonku. V obličeji vypadá jako herečka Johanna Braddy, takže opravdu krásná slečna, která se přesně trefila do mého velmi specifického vkusu. Míry i věk zhruba sedí, a Daniela má opravdu fantastickou drobnou postavu, nádherná prsa a roztomilé špičaté bradavky. Dokonce bych i řekl, že jí fotky na webu ubírají, tahle slečna je pro mě opravdu “wife material”, a to nejen vzhledově, ale i svou osobností, a o tom dále… Připojuji fotky, které odpovídají vzhledu nejvíce.

Ptá se mě, čím chci začít, máme před sebou nabitý program. Ošacení jde dolů a jdeme do sprchy, kde trochu zápasíme s teplotou. Jazyková bariéra tam trochu je a potvrzuji Daniely backstory z předešlých recenzí. Hezky se mi věnuje, omývá zepředu i zezadu, a já mám první přiležitost osahat si její krásné tělo. Neztrácíme však ve sprše moc času a pokračujeme do sauny. V sauně se ke mně hezky přitulí a společně si dáváme naprosto úžasný wellness. Sauna je klasická finská, takže 90 stupňů, kde opravdu stačí chvilka a máte toho až až – a to se chodím saunovat pravidelně každý týden. Pokračujeme do bazénku, kde mezitím stihla Daniela zapnout vířivku, a dáváme si společné tulení v bazénu. Máme konečně i příležitost si pěkně popovídat, Daniela má zajímavé plány do budoucna, a pokud tuto recenzi čte, tak upřímně doufám a přeji, ať jí vše vyjde. Charakterově jsme si spolu opravdu sedli, a smáli se skrze celých 90 minut. Celou dobu v bazénku je tak hezky přítulná, a takovýhle GFE jsem nezažil dokonce ani s některýma bývalýma GF. 😉 A to jsem ještě nevěděl, co přijde na masáži.

Pokračujeme dál, a jdeme na masáž. Salónek je jako slušný pražský byt, ale máte tu plné soukromí. Na masáž je speciální místnost, která je poměrně tmavá, ale se zrcadlem a pěkným smyslným modrým světlem. Masáž zad začíná velmi slibně, mám hezký výhled na celé dění a Daniela nevynechává žádnou část těla. Masáž zad byla celkem dlouhá, ale užíval jsem si každý okamžik. Nejdříve masáž rukama, technika bezchybná, a následně si vylila olej na své tělo a začalo B2B. Vzdychání do ucha, kousání, líbání, zde se teprve ukázalo jak dokáže být Daniela smyslná a zároveň dravá. Naprostá bomba, ze které jsem měl po otočce slušné křeče v obličeji, jak jsem celou dobu vzdychal a masáž si užíval. GFE opět na jedničku.

Čas vůbec nehlídáme, a jdeme na masáž zepředu. Opět stejný postup, nejdřív ruce, kdy masíruje nejdřív čelem ke mně, pak i zády, a pak se jde na olejovou jízdu B2B. Po chvilce Danielu brzdím, protože si chci masáž užít ještě o něco déle. Jsme prakticky v objetí, neustále se koušeme, líbáme, a já si přeju aby tohle nikdy neskončilo. Naprosto intenzivní zážitek. Dotýkám se a líbám ji všude po těle, dole ne ale ani to není potřeba. Pokračujeme v krasojízdě a po chvíli už to vzdávám a nechávám Danielu dokončit co začala.

Máme ještě spoustu času, takže jdeme druhé kolo sauny, sprchy, bazénku. Opět s tulivou Danielkou. Opravdu se zde chlap cítí jako chlap, když si tuhle drobnou slečnu s dokonalým tělem vezme do objetí. S Danielou jsme si fakt hrozně hezky sedli, erotika na maximální úrovni, a já odcházím nadšený jako málokdy. Nezaručuju, že stejně fantastický zážitek bude mít každý, ale já jsem naprosto spokojený.

Doporučení ANO, opáčko ANO – slíbil jsem 😉 A cena? Určitě k zamyšlení a dost kontroverzní. Myslím, že za to si tenhle zážitek dopřát, to fakt stojí, pokud nemáte hluboko do kapsy. Když to tak vezmete, tak za soukromý wellness dáte dneska polovinu a to beze slečny, takže zas tak mimo ta cena není.

90 min VIP Masážní program – zlatý grál masáží 🙂

Cena fakticky 5400 Kč, reálně dárek z Ťapky.info

https://tapky.info/?4365,daniela-avalon-club-604-933-604-604933604

IMG_4996-3.webp IMG_4994-1.webp IMG_4995-2.webp IMG_4993-0.webp

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx