Priváty v Praze

Katy-asian happy exotic girls

Predtim Yami dnes Katy.

tel:+420732518844
cena za hodku 3k. Ob a libani v cene.

Dostal jsem chut na nejakou asiatku a tahle vypadala, ze ma brisko ok, co u vetsiny asiatek tak neni.

po prijezdu na misto mne uvitala asiatka, kterou bych klatil asi radsi, ale zrejme jenom dela bordelmamu a byl obliknuta v casual stylu;)

pote mi na misto byl odeslana Sawa. Kdybych ji neznal, tak by mne oklamali, ale ihned jsem reklamoval a slo zrejme o nedorozumeni a pani casual se omlouvala.

Jinak Sawa vypada porad dobre. Proc jsem za ni prestal jezdit bylo spis pokles vasne, kterou jsem s ni zazil uplne na zacatku, kdyz tam zacinala.

zpatky ke katy. Bohuzel foto mi prisli proti realite tak min s 5 let posunem. Je starsi a nakonec i to brisko mela take pri sexu zvrasnene. Bud jsou vsechny po detech, nebo vsechny po extremnim hubnuti, nebo nevim. Ale 99% asiatek ma ten problem;)

holka mila, cestina ani tuk, ale domluvit se dalo.

oralek takovy nic moc. U asiatek jsem zvykly na mnohem vyssi latku u oralku. Katy se dost bala kouli, lizani ptaka zespoda atd. Proste bylo to takovy podprumer u asiatek.

bobrika mela neoholeneho a docela zarostleho. Co taky vetsina asiatek ma natural. U sexu bylo videt, ze sirsi ptaky moc nedava a ani na doraz nereagovala s usmevem. Bylo videt, ze chce nejdriv poroztahovat a pote po chvili si nechavala docela nalozit.

Finale bylo zezadu, kde hezky vyspulila prdelku a sama se narazela na kul. Tam jsem jiz dlouho nevydrzel. Tmavsi mala prdelka v kombinaci s sirsim perem natlakovali koule a vypalili to co slo.

jak se mi ptak v ni napinal, tak i na to hezky reagovala silnymi zvuky.
na opacko to neni kvuli oralku a rozdilu proto fotkam, ale vyhozene prachy to nebyly.

https://www.tapky.info/?4557,katy-asian-happy-exotic-girls-732-518-844-732518844

B521DA58-3177-4F33-A258-D29175E83FB1.jpeg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
23 března, 2023 01:16

Jeden z hlavních důvodu proč tam nechodím je to že úplně všechny jsou po dětech + 10let než uvádí bačová. A nejlepší ojeb jsou ty jejich obličeje přežehlené přes appku faceapp,

Když už budu platit za sex tak chci krásnou sexy holku.

Last edited 1 rok před by Kalwanow
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx