Erotické masáže Praha

Daniela – Avalon

Další návštěva Avalonu, tentokrát slečna Daniela.

Kolegové nelhali, Daniela je opravdu moc pěkná. Postava parádní se skvělými prsy, chvílemi jsem si myslel při pohledu že jsou upravená, ale nejsou, je to nádherná příroda.

Společně svlékání a společná sprcha kde jsme se již pomalu začali zblizovat, ale lehce eroticky pohrávat. Výsledek je ten že ven jsem mířil s tvrdým 🙂

Ulehnutí na břicho, uložila si mě tak abych mohl používat i zrcadlo. Začátek prima sportovně laděné masáže, při které jsme navázali zajímavý rozhovor. S Danielou se mi opravdu příjemně povídalo až do chvíle než zacla masáž přituhovat. Vášnivé tělo na tělo, ukusování krku a uší. Prostě nadržená přítelkyně která mi dělala masáž a hodně ji to vzrušilo 🙂 Všechno je to prima uvěřitelně a já už se jí snažím v poloze na břiše také hladit. Ruce v mém klíně také občas zahraji na tu správnou notu, takže do otočky opět v pozoru.

Po otočce prakticky plynule pokračujeme v GFE masáží. Je to moc fajn, nos na nos, sem tam nějaká ta pusa padne. Daniela si hraje, já si hraju, prostě balada. Občas změní rytmus a polohu, ale mě by toto stačilo až do konce. Na chvíli si také sedá mezi mé nohy a předvede co všechno se dá s ptáčkem rukama dělat. Nápady má opravdu dobré a já se občas nestačím divit jakými všemožnými úchopy mi zrovna honí. Finále opět v přitulení tělo na tělo a explodují mezi naše naolejovaná těla. Chvíli poležíme v objetí, následuje sprcha a společné smytí oleje ve sprše. Nezapomenu ji ještě pořádně umýt ta super prsa 🙂

Za mě tedy opět paráda (zdravím jezdce), s Avalonem u mě zatím spokojenost.

masáž 1h název nevím – 2000 Kč

https://www.tapky.info/?4365,daniela-avalon-club-604-933-604-604933604

2-5.webp

4 1 vote
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
23 března, 2023 06:29

Ahoj Lenochu, další oslavná recenze. Tady ale mezi řádky čtu, že pipinku si sotva zahlédl nebo sis rozhodně nepohrál. Čtu to dobře, že…..

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx