Erotické masáže Praha

Nika – Avalon Club

Nika – Avalon Club

https://www.tapky.info/?4493,nika-avalon-club-604-933-604-604933604

Má další návštěva tohoto podniku. Do oka mi padla mladá kozatice Nika.

Domluva opět proběhla přes chat na jejich stránkách. Velice mě potěšilo, že od minulé návštěvy došlo k zpřehlednění web stránek, kdy je tam jasně rozepsaná pracovní doba jednotlivých masérek. Toto vítám a dávám palec nahoru.

Club se nahází na Vinohradech, Chodská 12. Příchod tentokrát naprosto bez problému. Rychlý vstup do klubu a rovnou jsem byl odveden na pokoj, kde již čekala mnou zvolená masérka, Nika

Nika je sympatická a pohledná dívka s jasně patrnými středo asijskými rysy. Při rozhovoru mi řekla, že je z Kazachstánu. Snažila se být usměvavá a komunikativní, dá se domluvit česky. Přivítání v sexy oblečku, který jasně zvýrazňuje její hlavní přednosti. Na stránkách se uvádí 19 let a 59kg, objektivně bych k oběma údajům něco málo přidal, ale vše je to v rámci nějaké drobné tolerance.

Nabídnuta společná sprcha, čehož jsem využil. Výhodou je, že je sprcha přímo na pokoji, což vždy oceňuji. Tato část masáže neurazí, ani nijak zvlášť nenadchne, standardní erotická předehra se vzájemnými doteky a vzájemnou očistou.

Masáž zahájena klasicky v poloze na břiše. Holka masírovat umí a ví, kde přitlačit, což také umí. V jejím podání se jedná v této poloze opravdu spíše o masáž, než jen nějaké erotické dráždění.

Po otočce už je to trochu jiné kafe. Taktně se zeptala, v jakém režimu má pokračovat, zda spíše masáž, nebo si chci spíše hrát a mazlit se. Zvolil jsem druhou variantu. Myslím, že sama pochopila, čím chci začít a nabídla mi k pohlazení svá ňadra, což byl samozřejmě hlavní důvod výběru této masérky a musím říct, že jsem byl spokojen, jak vizuálně, tak hmatově. Následovalo příjemné hlazení mého těla v kombinaci s masážními prvky. Nika sama o sobě nevyvíjí žádnou přehnanou aktivitu, co se týče změny pozic, nebo nějaké větší gymnastiky. Ale když ji navedete, tak ochotně vyhoví a snaží se, aby byl zákazník spokojen. Nakonec si přijdou na své jak vaše oči, tak i ruce. Ona se přitom jemně věnuje vašemu tělu a na závěr i té nejdůležitější části. Výstřik proběhl na moje přání na kozy a krásně smyslně si to po nich rozetřela. Další výraznější částí jejího těla je její zadek, za mě krásně plný. A to, když je holka za co chytit, já prostě můžu, navíc se po něm nechala pěkně plácat.

Za mě příjemně strávená hodinka.

Masáž B2B, hodina, 2300 Kč

nika_032.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx